Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
11 november 2013

Actie: Met Unipharma en Rabenhorst op de Rode Loper van de Berlinale!

Rabenhorst is de officiële sponsor van het Internationaal Fimfestival in Berlijn, de Berlinale. Ieder jaar creëert Rabenhorst een nieuw sap exclusief voor de Berlinale. In lijn met de uitreiking van de prestigieuze Prijs De Gouden Beer op de Berlinale organiseert Unipharma  van 18 november tot en met 31 december een wedstrijd met als prijs VIP kaarten voor twee personen voor de Berlinale  2014.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Rabenhorst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality