Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
12 november 2013

Nieuwe verpakking Rennie

De verpakkingen van Rennie zijn opgefrist! Het nieuwe design is moderner, frisser en toch nog heel herkenbaar ‘Rennie-rood’.  Door het nieuwe design zijn ze nog beter in het schap te herkennen. Vanaf november zijn de nieuwe verpakkingen verkrijgbaar bij drogist, apotheek en supermarkt.

Rennie: al jaren vertrouwd
Rennie bestaat meer dan 80 jaar en is in Nederland het bekendste en meest gebruikte middel bij brandend maagzuur*.  John Rennie, de uitvinder van dit middel, voorspelde in zijn tijd dat Rennie een plaatsje in elk huishouden zou veroveren. Inmiddels, 80 jaar later, hebben veel Nederlanders het in huis en vertrouwen op de snelle en effectieve werking van Rennie.

Tablet onveranderd
Rennie is in een nieuw jasje gestoken, maar aan de tabletten zelf is niets veranderd.  Rennie zet overtollig maagzuur snel en effectief om in water en andere lichaamseigen stoffen. De maag wordt zo weer helemaal rustig. Rennie kan met een gerust hart worden gebruikt, ook tijdens de zwangerschap.

Naast Rennie Pepermunt is er ook Rennie Suikervrij, Rennie Anijs, Rennie Deflatine en Rennie Duo. Voor meer informatie: rennie.nl.

Lees voor het gebruik de bijsluiter. Rennie (Deflatine): niet te gebruiken door nierpatiënten en patiënten die nierstenen hebben. Rennie Duo: niet te gebruiken bij ernstige nierfunctiestoornissen en/of nierstenen, verlaagd fosfaatgehalte in het bloed of een veel te hoog calciumgehalte in het bloed.

*Bron: Nielsen scanning data Food/Drug,  2012


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality