Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
11 februari 2014

Cydonia vaginale reinigingsproducten

A Healthy Body is exclusief distributeur voor Cydonia vaginale reinigingsproducten. Sinds kort zijn deze natuurlijke producten via Unipharma verkrijgbaar voor de drogisterij, die daarmee een natuurlijke uitbreiding voor het populaire intiemschap in handen heeft. 

Met de drie vaginale reinigingsproducten van Cydonia speelt A Healthy Body in op twee trends die de drogisterij belangrijke kansen bieden. “Door de komst van nieuwe producten is er bij de drogisterij een mooie nieuwe categorie gebouwd, het intiemschap. Een categorie die de positie van de drogist als eerste stap in gezondheid sterk ondersteunt. Daarnaast zoekt de moderne consument steeds vaker een natuurlijke oplossing voor lichamelijke problemen. De vaginale verzorgingsproducten van Cydonia geven de drogist de kans om op een natuurlijke manier het populaire intiemschap uit te bouwen”, aldus Lelja Barakovic oprichter van A Healthy Body.

De vaginale verzorgingslijn van Cydonia bestaat uit een serie vaginale zetpillen op basis van etherische oliën als Ravensara olie of Tea Tree olie, die de lokale immuniteit van de vagina ondersteunen. De zetpillen op basis van vijf plantenextracten kunnen tevens worden ingezet voor de verzorging van de droge vagina, bijvoorbeeld bij menopauze. De zetpillen zijn ook geschikt voor zwangere vrouwen, het is raadzaam om vooraf te overleggen met een aromatherapeute. De verpakkingen bevatten 10 zetpillen en de adviesprijs is € 19,95.

In de februari editie van Careality kunt u meer lezen over deze producten. Klik hiervoor op de  homepage op de Careality cover en blader naar pagina 15.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality