Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
25 februari 2014

Annemarie Börlind lanceert zonnelijn op natuurlijke basis

Steeds meer vrouwen in Nederland kiezen bewust voor natuurlijke cosmetica. In navolging op de andere natuurlijke verzorgings-
producten van Annemarie Börlind, komt zij dit voorjaar met een volgens de nieuwste eisen ontwikkelde SUN-serie. Dankzij het natuurlijke DNA-Protect-complex wordt de huid beter beschermd in situaties van verhoogde UV-straling. Het herstel van de huidcellen wordt ondersteund en de jeugdige uitstraling van de huid blijft langer intact. Dit schrijft importeur NuPharma B.V. in een persbericht aan Careality.

De SUN-serie van Annemarie Börlind biedt een meervoudige bescherming: De unieke combinatie van minerale pigmenten en zeer effectieve lichtfilters in de producten van de SUN-serie, zorgen ervoor dat deze voldoen aan de nieuwste eisen van de Europese Commissie voor de bescherming tegen UVA- en UVB-straling. Bijzonder in de receptuur is ook het gebruik van een extract uit Kombu Alg. Dit alg groeit in getijdengebieden en wordt tijdens laagtij enkele uren blootgesteld aan de zon. Door deze blootstelling heeft het Kombu Alg een eigen natuurlijk zonweringssysteem ontwikkeld. Annemarie Börlind heeft deze unieke eigenschap erkend en in haar zonnebeschermingsmiddelen verwerkt.

Het natuurlijke Zanddoorncomplex en Vitamine E voorkomen daarnaast een voortijdige huidveroudering en gaan de cel beschadigende invloed van vrije radicalen tegen. Ze ondersteunen aanvullend het natuurlijke cel vernieuwingsproces van de huid. Hoogwerkzame en natuurlijke verzorgingswerkstoffen voorkomen het vochtverlies van de huid – voor, gedurende en na het verblijf in de zon.

Alle zonbeschermingsproducten van Annemarie Börlind zijn water-resistent. Met name de Zonnemelk SPF30 is zeer geschikt voor de kwetsbare huid van kinderen.

Kenmerken van de Annemarie Börlind SUN-serie:

*Op natuurlijke basis
*Zonder dierlijke extracten
*Zonder parabenen
*Zonder siliconen
*Zonder PEG
*Zonder synthetische kleurstof
*Huidverdraaglijkheid en werking zijn dermatologisch bevestigd

ANNEMARIE BÖRLIND produceert en ontwikkelt al meer dan 5 decennia zeer effectieve, huid compatibele cosmetische producten met natuurlijke ingrediënten (voornamelijk uit biologische teelt), zorgvuldig afgestemd op elk huidtype en elk huidprobleem, vrij van dierlijke extracten, petroleumderivaten en siliconen. De werkzaamheid en huidcomptabiliteit van de producten van Annemarie Börlind zijn (dierproefvrij) klinisch bevestigd. Internationaal heeft Annemarie Börlind al diverse prijzen gewonnen en beroemdheden zoals Kate Winslet en Renée Zellweger zijn vaste gebruikers van de producten van Annemarie Börlind.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality