Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
25 februari 2014

Dampo Inhalatiepleisters: aanbevolen door 9 van de 10 moeders*

Een testpanel van 300 moeders heeft Dampo Inhalatiepleisters getest. De Inhalatie-
pleisters helpen kinderen ’s nachts vrijer te ademen door de neus. Maar liefst 9 van de 10 moeders is
tevreden over de Inhalatiepleisters en beveelt het aan.* Dit meldt Bayer Consumer Care in een productbericht aan Careality.

Vrijer ademen en zo lekker slapen
Om lekker te kunnen slapen is het voor je kind belangrijk vrijer te kunnen ademen door de neus. Dat geldt voor zowel moeder als kind, want: als je kind lekker slaapt kunnen ouders ook beter doorslapen.

De moeders die de Inhalatiepleisters van Dampo hebben getest zijn massaal tevreden over het grootste voordeel, namelijk vrijer ademen en zo lekker slapen. Andere voordelen die zijn genoemd: ‘het maakt de neus vrij’, ‘geen direct contact met de huid’ en ‘niet hoeven in te brengen in de neus’.

Kortom: ‘makkelijk in gebruik’, zoals een van de deelneemster haar ervaring omschrijft. En dat allemaal dankzij een pleister! De inhalatiepleisters bevatten bovendien de bekende en vertrouwde Dampo eucalyptusgeur. Deze geur komt gedurende 8 uur vrij en zorgt voor een vrijere neus tijdens de nacht.

In prijs verlaagd
Maar liefst 9 van de 10 moeders is tevreden over de pleisters en bevelen Dampo Inhalatiepleisters aan*. Dampo Inhalatiepleisters zijn nu blijvend in prijs verlaagd van €6,95 naar €4,95. De Inhalatiepleisters zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en verkrijgbaar in de drogisterij en supermarkt.

*Uit consumentenonderzoek op hettestpanel.nl in november 2013 blijkt dat 93% van de deelnemers tevreden is over het gebruiksgemak. 9 van de 10 moeders geeft aan het aan te bevelen aan andere moeders.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality