Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 februari 2014

Vernieuwde Dirx Drogist in Zwijndrecht vandaag heropend

Op woensdag 26 februari was het zover. Om 8 uur gingen de deuren van de verbouwde Dirx Drogist aan de Kort Ambachtlaan in Zwijndrecht weer open. Al vroeg stonden nieuwsgierige klanten te wachten om als eerste de verbouwde winkel te komen bewonderen. Zij werden verwelkomd door drogisterij-
manager Susan van Elteren. Dit schrijft Dirx vandaag in een persbericht aan Careality.

“Het was een hele klus, maar hij is geklaard. En als je het resultaat ziet, dan is het die moeite dubbel en dwars waard geweest”, reageert een opgetogen drogisterijmanager Susan van Elteren. Samen met haar team stond Susan woensdag 26 februari met een glimlach van oor tot oor bij de entree, waar onder luid applaus voor vele klanten een lint werd doorgeknipt. Veel tijd om van dat moment na te genieten was er daarna niet; tientallen consumenten – trouwe klanten, maar ook nieuwsgierige nieuwe bezoekers – verdrongen zich direct in de brede winkelpaden om een eerste indruk op te doen van de nieuwe winkel. “Zo te zien is de feestkrant met spectaculaire openingsacties niet onopgemerkt gebleven in Zwijndrecht en omgeving.” 

“We hebben het assortiment dankzij een efficiënte winkelindeling enorm kunnen uitbreiden. Speelgoed, byoux, lampen, naaigerei, schoonmaakartikelen en een fors uitgebreid assortiment huishoudelijke artikelen zijn hier zomaar een paar voorbeelden van. En dat alles natuurlijk nog steeds voor de laagste prijs want dat is ook in de mooie verbouwde winkel niet veranderd: Dirx blijft de drogist met de laagste prijzen van Nederland. En dat is geen grootspraak”, stelt Susan gedecideerd. “Onafhankelijk onderzoek van de Consumentenbond liet deze maand opnieuw zien dat wij verreweg de goedkoopte drogist zijn. De resultaten staan uitgebreid te lezen in de februari-editie van de Consumentengids.”


Deel dit bericht:


Careality