Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
27 februari 2014

Nieuwe maskers van Dr. van der Hoog

Dr. van der Hoog introduceert een nieuwe lijn indrogende kleimaskers voor kant-en-klaar gebruik. Ook de fun-maskers van Dr. van der Hoog krijgen er weer een nieuwe variant bij.

De nieuwe lijn ready-to-use indrogende kleimaskers hebben het gemak van een crème masker en de geweldige werking van een poedermasker. Het masker is direct na het openen aan te brengen zonder toevoeging van water. Door het indrogende effect wordt het kleimasker hard en ontstaat er een zuurstoflaagje tussen je huid en het masker. De bloedsomloop in je huid wordt gestimuleerd, waardoor voedingsstoffen uit het masker extra goed worden opgenomen. Er zijn drie varianten kleimaskers verkrijgbaar, Lush Lava met vulkanische klei, Outrageous Oxygen met natuurlijke extracten die je huid energie geven en Sensational Sea Algae met zoutwater alg. De prijs per stuk bedraagt € 2,23.


Fun voor mademoiselles
Speciaal voor alle jongedames die houden van gezelligheid, ontspanning en een mooie huid, introduceert Dr. van der Hoog een voedend kant-en-klaar masker met een zoet resultaat, Little Mademoiselle Macaron. Dit fijne peel-off masker is perfect om samen met een vriendin te gebruiken, want per verpakking krijg je twee maskers. Reinig en verzorg samen met je vriendinnen je huid met Little Mademoiselle Macaron. Dr. van der Hoog heeft de funmaskers speciaal voor de jongere huid ontwikkeld. De maskers voorzien je huid van voedingsstoffen, waarbij dode huidcellen en onzuiverheden op milde wijze worden verwijderd. Bovendien heeft het toegevoegde Panthenol niet alleen een kalmerende werking, het stimuleert ook het herstel van je huid. De adviesverkoopprijs voor een duosachet is € 1,79.

Voor meer informatie:
Dr. van der Hoog (Santesa), tel: 0294-461140 


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality