Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
8 maart 2014

Geurmerk “Le Jardin” uit de jaren ’90 hernieuwd

Romantische en heerlijk geurende bloemen, een tuin aan het water, zonsondergang, een prieel die toegang geeft tot een zomerse tuin allemaal voorbeelden van romantische tuinen. Dat is het gevoel, waar de geuren van Le Jardin voor staan. In Le Jardin (de tuin) ervaar je de meest subtiele geurcombinaties van lelie, gardenia, jasmijn, rozen, iris, oranjebloesem, magnolia en lotus, maar ook van vanille, fruit, hout en kruiden. Le Jardin zorgt voor een optimale en luxe ervaring van verfijnde bloemengeuren. Dit meldt leverancier Reamrk in Rogat in een persbericht aan Careality.

Het populaire merk Le Jardin was in de jaren ’90 marktleider in het populaire geurensegment. Het succesvolle parfum van Le Jardin is uitgebreid met 4 hedendaagse topgeuren, hiermee bevat het assortiment van Le Jardin vijf sublieme bloemengeuren die een breed geurenscala afdekken. De etherische parfumoliën die gebruikt worden voor de geuren van Le Jardin zijn afkomstig van gerenommeerde Franse en Duitse Parfumhuizen en hebben een hoge kwaliteit.

Original
De originele klassieke Le Jardin. Een vrouwelijk fris, rijk en romantische boeket bloemen. Transparante oranje bloesem met bedwelmende hyacint vormen de topnoot. Het bloemig hart combineert zoete roos, delicate witte lelie en magische jasmijn. De basis bestaat uit amber, warm sandelhout met een tedere aanraking van mysterieuze wierook.

Romance
Een weelderige zomerse bloemen tuin na de regen. Heerlijke pure bloemen zoals lelies, pioenen, jasmijn, rozen en exotische bloesems. Elke dag een vleugje fleurige romantiek.

Exotique
Een exotische geur voor een unieke vrouw. Zacht maar sterk. Deze poederachtige bloemengeur wordt gevormd door viooltjes, bessen en rijk geurende roos. Het poederige komt van vanille en witte muskus.

Saison
Een zomerse zonnige dag met madeliefjes in het gras, margriet, jasmijn en gardenia en viooltjes in de tuin. De basis is poederachtige wit hout, vanille en muskus. Saison is een sprankelende bloemengeur, fris en vrouwelijk tegelijk.

Du Soir
Een zwoele avond en een elegante, eigenzinnige en verleidelijke vrouw in een tuin die geurt naar oranjebloesem, jasmijn, zwarte bessen en peer, met een warme basis van amandel, tonkaboon, patchoeli en vanille.

De 50ml Eau de Parfum van Le Jardin is vanaf maart 2014 verkrijgbaar bij de betere drogist voor een consumentenadviesprijs van € 7,95


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality