Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
10 maart 2014

Nieuw van Ecosym: superreinigende mousse én langdurig werkende kleefpasta voor gebitsprothesen

Ecosym – hét vertrouwde merk als het gaat om reinigingsproducten voor gebitsprothesen, uitneembare beugels en sportbitjes en marktleider bij de zelfstandige drogist – introduceert deze winter twee unieke nieuwe producten. Het top 3 merk lanceert Ecosym Mousse, een reinigingsmousse, die bijzonder makkelijk en veilig in gebruik is, snel en effectief werkt en een heerlijk schoon en fris gevoel geeft. Met de tweede introductie – Ecosym Fix – zet Ecosym voor het eerst een stap in de categorie kleefmiddelen voor gebitsprothesen met Ecosym Fix Kleefpasta, die tot meer dan 12 uur kleefkracht kan bieden. Dit schrijft leverancier Takeda in een persbericht aan Careality.

Marktpotentie
Uit onderzoek blijkt dat de potentie voor gebitsreinigers en kleefmiddelen nog heel groot is. De meeste consumenten reinigen hun prothese te weinig of gebruiken daarvoor nog altijd een gewone tandpasta of huis-tuin-en-keuken-middeltjes, en een kleefmiddel staat vaak niet eens op het boodschappenlijstje. Waarom? Een prothese is kostbaar en zit elke dag in je mond en veilige reiniging en optimale hygiëne is daarom van wezenlijk groot belang. De consument is simpelweg niet op de hoogte van de voordelen van een gespecialiseerde reiniger en een kleefpasta. De mogelijkheden voor beide categorieën zijn dus groot.

Ecosym Mousse
Ecosym Mousse is geschikt voor de dagelijkse grondige reiniging van (gedeeltelijke) gebitsprothesen en uitneembare beugels. De mousse zorgt voor een heerlijk fris en schoon gevoel in de mond en is snel en erg gemakkelijk in gebruik. De mousse is veilig voor prothesen en beugels en veroorzaakt in tegenstelling tot gewone tandpasta dus geen krasjes op de prothese. Ecosym Mousse is te gebruiken in combinatie met de Ecosym borstel en Week behandeling.

Ecosym Fix
Ecosym Fix Kleefpasta zorgt voor een sterke en langdurige kleefkracht. De prothese blijft tot meer dan 12 uur lang stevig op de goede plaats zitten, wat zorgt voor meer zelfvertrouwen bij o.a. praten, lachen en eten. De kleefpasta zorgt ook voor meer draagcomfort, omdat voedselrestjes tussen de prothese en gehemelte worden voorkomen. Kauwen en bijten wordt ook veel makkelijker.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality