Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
29 april 2014

Adidas Get Ready!, een nieuwe ‘limited edition’ geur- en lichaamsverzorgingslijn voor mannen


Coty Body Spray Adidas GetReady Male 150 mlAdidas heeft zich voor de nieuwe ‘limited edition’ geur- en lichaamsverzorgingslijn Get Ready! laten inspireren door de kleurrijke levenswijze van Brazilië. Brazilië is veel meer dan alleen een land. Het is een gevoel. Een unieke combinatie van vreugde, dans en vrijheid. Een land die zich vol enthousiasme overgeeft aan wedstrijden en sportevenementen! De nieuwe geur- en lichaamsverzorgingslijn Get Ready! omarmt de unieke manier waarop Brazilianen zich voorbereiden om hun enthousiasme en voorliefde voor sport te uiten. Dit meldt Coty Beauty in een persbericht aan Careality.

Coty Shower Gel Adidas GetReady  250 ml Male

Energieke verpakking, geïnspireerd door Brazilië
Adidas heeft bij het ontwerpen van de energieke verpakkingen optimaal gebruikgemaakt van de levendige kleuren van Brazilië. De verpakkingen zijn helder geel, levendig groen en ijs blauw, die van de neutrale achtergrond van zwart en grijs afspatten. Daarnaast geven de ronde grafische lijnen een gevoel van beweging en ritme.

Frisse en spannende geur
De geur is een tropisch mengsel van vers, sappig fruit, natuurlijke aroma’s en sensuele houtgeuren. De topnoten bestaan uit groene mandarijn, gele ananas en blauwe zeegolven, die de Braziliaanse kleuren weerspiegelen. Het hart wordt gevormd door een exotische combinatie van tropische fruitgeuren en de aromatische noten als salie en frisse lavendel. Naarmate de geur vervluchtigt, komt de Braziliaanse sensualiteit naar boven met het verleidelijke trio van cederhout, intens sandelhout en stoere patchoeli.

Get Ready! voor het allernieuwste!Coty After shave Male 50ml Adidas GetReady RVB
Terwijl Brazilië langzaam het podium wordt voor voetballers van wereldklasse en opzwepende sambadrums, integreert adidas het enthousiasme van Brazilië en persoonlijke verzorging in de nieuwe ‘limited edition’ geur- en lichaamsverzorgingslijn Get Ready! Zorg dat je klaar bent voor het allernieuwste!

Collectie Get Ready! en consumenten adviesprijzen
Eau de toilette 50 ml €8.99 en 100 ml €10.99, Aftershave 50 ml €5.99 en 100 ml €7.99, Bodyspray 150 ml €2.99, Showergel 250 ml €2.99.

Adidas Get Ready! is o.a. te koop bij:


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality