Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
29 april 2014

Benoeming Ronald van de Straat tot erelid Nederlandse Cosmetica Vereniging

Tijdens de jaarvergadering op 24 april 2014 hebben de leden van de Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV) de heer Ronald van de Straat (Procter & Gamble) benoemd tot erelid van de vereniging. De bijbehorende oorkonde werd hem aangeboden door de voorzitter van de NCV, Frank Pierik.

De NCV is de heer Van de Straat (links op de fotoNCV Ronald vd Straat erelid - Frank Pierik) dank verschuldigd voor zijn jarenlange constructieve betrokkenheid bij bestuur en vereniging. Hij heeft meer dan 20 jaar op vele manieren klaargestaan om de vereniging optimaal te laten functioneren. Veelal met raad en daad voor het verenigingsbureau, maar ook als lid van de Technische Commissie (1997 – 1998), de Commissie Beleid & Strategie vanaf 2004 en het NCV bestuur vanaf 2001 als lid en vicevoorzitter.

Naast zijn betrokkenheid bij de NCV, is Van de Straat zeer gewaardeerd om zijn besliskracht, humor en hartelijkheid. De NCV zal zijn adviezen en aanwezigheid missen, maar wenst hem uiteraard het allerbeste voor in de toekomst.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality