Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
6 mei 2014

Formule W Likdoornpen

Formule WHet vroege voorjaarszonnetje schijnt alweer en wij krijgen massaal de behoefte om de zomerjassen weer aan te doen en ook de slippers en sandaaltjes staan alweer te wachten! Maar dan kijk je naar je voeten en dan verdwijnt je zelfvertrouwen snel. Die likdoorns op je tenen van die mooie pumps met iets te hoge hak zijn wel heel erg aanwezig. Tijd voor actie nu het nog geen hoogzomer is! Dit meldt leverancier Remark in een persbericht aan Careality.

Pijnloze verwijdering van je likdoorns
Wil jij snel van je likdoorns afkomen, zodat je die mooie slippers met trots kunt dragen? Dan biedt de Formule W likdoornpen de geschikte aanpak. De formulering van Formule W Likdoornpen bevat een hoog percentage Trichloorazijnzuur (TCA-zuur) dat likdoorns op pijnloze wijze verwijderd. De huid wordt niet wit en raakt niet beschadigd. Met slechts 1 druppeltje uit de handig te doseren pen met aanstipkwastje is de likdoorn na 1 week gebruik verdwenen, afhankelijk van de grootte en de diepte van de likdoorn.

In 5 simpele stappen voor mooie voeten
Stap 1: Voordat je de likdoorn gaat aanstippen vijl je de likdoorn eerst licht op (met het vijltje dat bij de verpakking in zit)
Stap 2: Breng d.m.v. het kwastje 1 druppel Formule W Likdoornpen aan.
Stap 3: Plaats een pleister (die ook in de verpakking zit)
Stap 4: Herhaal de voorgaande 3 stappen gedurende 4 dagen
Stap 5: Behandel de likdoorn daarna niet gedurende 4 rustdagen.

Na deze rustdagen is de lederhuid gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe huidcellen en is de likdoorn verdwenen. Nu kan je met een gerust hart weer je slippers en sandalen uit de kast halen! (afhankelijk van de grootte en diepte van de likdoorn).

Formule W Likdoornpen is o.a. verkrijgbaar bij:


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality