Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
15 mei 2014

H&B Retail Groep lanceert winkelformules ‘De Stadsdrogist’ en ‘De Stadsparfumerie’

H&B Retail Groep lanceert per 1 juli aanstaande twee nieuwe winkelformules: De Stadsdrogist en De Stadsparfumerie. De zes winkels van DA In de Gaper zijn de eersten die zich aansluiten bij deze formule. Dat laten Bart van Riel (eigenaar budgetdrogist.nl) en Hans Brandwagt (oa In de Gaper beheer bv) van H&B Retail Groep in een persbericht aan Careality weten. 

H&B Retail Supply De Stadsdrogist en De Stadsparfumerie

In de Gaper Drogisterij & Parfumerie heeft zes vestigingen in Zwolle, Deventer, Hattem, Heerde en Raalte. Het filiaal in Hattem zal fungeren als pilotstore voor het nieuwe De Stadsdrogist en De Stadsparfumerie maken lokaal het verschil, omdat een groot assortiment wordt aangeboden op het gebied van gezondheid en schoonheid zowel in de winkels als online. “Met een persoonlijke benadering denken wij graag met de klant mee voor een passend advies. Wij hebben onszelf één doel gesteld: klanten laten stralen.”winkelconcept. “De Stadsdrogist en De Stadsparfumerie gaan terug naar de basis; persoonlijke aandacht en een betrouwbaar advies”, stelt Hans Brandwagt, directeur van H&B Retail Groep. Het assortiment wordt verrassend en vernieuwend. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het toevoegen van nieuwe, onderscheidende, merken uit zowel binnen- als buitenland. Uiteraard wordt hierbij ook de ontwikkeling van een huismerk in meegenomen.

H&B Retail Groep gaat de formules ‘De Stadsdrogist’ en ‘De Stadsparfumerie’ ook franchisen. Deze formules kunnen gecombineerd worden onder één dak, maar kunnen ook prima los van elkaar gevoerd worden. De doelstelling is het bieden van een onderscheidend assortiment, een goede marge en een antwoord op de groei van de online-omzet. H&B Retail Groep gaat een samenwerking aan met FACO als logistiek partner voor De Stadsdrogist. De logistiek voor De Stadsparfumerie zal door H&B Retail Groep in eigen beheer worden gedaan.

Op 1 juli zullen de winkels van In de Gaper zijn omgebouwd tot De Stadsdrogist en De Stadsparfumerie. De pilotstores in Hattem worden geopend op woensdag 2 juli om 13.30 uur. De Stadsdrogist aan de Kerkstraat 26 en De Stadsparfumerie aan de Kerkstraat 24 in Hattem. Tevens zullen er op 1 juli twee webshops online gaan, namelijk; www.destadsdrogist.nl en www.destadsparfumerie.nl. Op Facebook en Twitter is het laatste nieuws van de nieuwe formule te vinden. Houd ook de website en printversie van Careality in de gaten.

[s2If !current_user_can(access_s2member_level0)]Op de hoogte blijven van branchenieuws?
Bent u nog geen Exclusive member waarmee u direct toegang krijgt tot een volledig, als Exclusive aangemerkt, nieuwsartikel op de Careality website? Vraag dan een Exclusive-account aan door u te laten registreren. De kosten zijn slechts € 1,95 (ex.btw) per maand)*, daarmee krijgt u direct toegang tot het volledige artikel en het toekomstige actuele branchenieuws!

*Na registratie ontvangt u van ons een factuur voor een jaarabonnement, deze is alleen schriftelijk uiterlijk één maand voor einde abonnement opzegbaar.

[theme-my-login]


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality