Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
8 augustus 2014

Dirx introduceert DX Pharma neusspray

Dirx Drogist - DX Pharma neussprayDirx Drogist is begonnen met de verkoop van eigen merk producten in de categorie geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. De primeur is voor DX Pharma neusspray, dat onlangs is geïntroduceerd. DX is het huismerk van Dirx. “Onze huismerkproducten staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en extreem lage prijs”, zegt algemeen manager Mark Schipper in een toelichting. “Klanten vragen ons regelmatig om het DX-assortiment uit te breiden. Daar geven we graag gehoor aan, en nu dus ook waar het gaat om geneesmiddelen en medische hulpmiddelen.” De DX Pharma neusspray is te gebruiken bij neusverkoudheid. Het helpt het ademhalen door de neus te vergemakkelijken en is geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 6 jaar. Dit schrijft Dirx in een persbericht aan Careality.

“Er staan voor de komende periode meer introducties van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen binnen het DX-assortiment op het programma”, zegt Schipper. “Overigens mogen vrijwel alle Dirx winkels zich gecertificeerd drogisterij noemen. Ze beschikken over het zogenaamde Drogisten Waarborg Certificaat. Dit certificaat is het officiële bewijs dat we  voldoen aan de strengste kwaliteitseisen bij de verkoop van zelfzorggeneesmiddelen.” Schipper vervolgt: “Wij investeren ondanks ons sterke prijs-imago nadrukkelijk ook in kwaliteit, opleiding en training. In elk filiaal staat dan ook minimaal één gediplomeerde drogist, maar vaker meerdere. Onze medewerkers kunnen een deskundig antwoord geven op alle vragen van klanten met betrekking tot zelfzorggeneesmiddelen. Zij helpen onze klanten graag.”


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality