Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
12 augustus 2014

Wereldkuurlijn THERME Hammam introduceert 3 nieuwe producten

Iedereen die een keer een Hammam behandeling heeft gehad weet dat er een aantal stappen zijn tijdens deze heerlijke massage. In de eerste fase wordt het hele lichaam geschubd, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de dode huidcellen worden verwijdert. Daarna wordt de huid gereinigd. Dit gebeurd tijdens de massage met grote zeepvlokken. Tot slot wordt het hele lichaam in gesmeerd met een pakking / verzorging die eventueel afgespoeld moet worden. Het resultaat is een zijdezachte schone huid en ontspannen spieren. Natuurlijk wil je het liefst elke dag een heerlijke Hammam behandeling ervaren, maar dat laat de portemonnee niet toe. Wil jij je lichaam in je eigen badkamer verwennen met het oosterse reinigingsritueel, dan kan dat vanaf nu met de complete THERME Hammam lijn die uitgebreid is met een drietal heerlijke wellness producten. Dit schrijft leverancier Remark in een persbericht aan Careality.

NIEUW – Verwijder dode huidcellen met THERME Hammam Black Soap Shower Scrub
De allereerste stap bij een Hammam is het scrubben van het lichaam. De THERME Hammam Black Soap Shower Scrub is gebasseerd op de eeuwenoude Hammam badcultuur met ceder en olijfolie. De Shower Scrub met authentieke olijfolie Black Soap maakt de huid glad en geeft de huid een zacht gevoel. De typische Hammam geur brengt je in de Turkse Hammam sfeer.

NIEUW – Reinig je lichaam met de THERME Hammam Foaming Shower Mousse
Na het scrubben is het goed reinigen en masseren van de huid erg belangrijk. In een Hammam gebeurd dit met opgeklopt zeep met een rijk schuimend effect waarmee het lichaam gemasseerd wordt. Creëer met de THERME Hammam Foaming Shower Mousse zelf in een handomdraai het gevoel van opgeklopt schuim in je eigen badkamer. De THERME Hammam Foaming Shower Mousse is een zacht schuimende mousse die gebaseerd is op de eeuwenoude Hammam Badcultuur met ceder en olijfolie. Cederaroma wordt al eeuwenlang gebruikt ter versterking van het zelfvertrouwen. Olijfolie reinigt en verzorgt de huid. Gebruikstip: Breng de gel aan op de vochtige huid, door het te masseren (eventueel met puff) ontstaat een rijke verzorgende en schuimende showermousse die je een ultiem verwengevoel geeft. Spoel de showermousse na het masseren van je lichaam.

Remark Therme-Hammam-Body-Butter-250gNIEUW – Verzorg je huid met de THERME Hammam Body Butter
Nadat je lichaam helemaal schoon en gereinigd is, is het belangrijk om de huid extra te verzorgen. De THERME Hammam Body Butter trekt snel in terwijl de huid langdurig wordt gehydrateerd, gekalmeerd en verzorgt. De olijfolie in de Hammam Body Butter verzorgt en voedt de huid voor een zijdezachte huid.

Versterk het verzorgende effect
Het verzorgende effect van de afzonderlijke producten kunnen versterkt worden door het gebruik van meerdere producten uit dezelfde lijn. Het advies is dus naast de THERME Hammam Shower Scrub óók de Foaming Showermousse en de Bodybutter te gebruiken voor optimale zachtheid en verzorging van de huid.

Consumentenadviesprijs en verkrijgbaarheid
Hammam Black Soap Shower Scrub 200ml – € 8,63, Hammam Foaming Shower Mousse 200ml – € 6,95, Hammam Body Butter 250gr. – € 9,10. De nieuwe producten zijn vanaf begin september verkrijgbaar bij de drogist.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality