Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
20 augustus 2014

Vakbeurs Natural Products Holland geannuleerd

De nieuwe vakbeurs Natural Products Holland, die zich richtte op de drogisterijbranche, is helaas geannuleerd. Het organisatiebureau ICEM b.v. laat weten dat het financieel niet haalbaar is gebleken om de beurs te realiseren. Mike en Lara de Looze, die deze vakbeurs op poten hebben gezet, betreuren dit ten zeerste.

“Wij hebben alles geprobeerd om Natural Products Holland te redden”, aldus Mike de Looze, “maar van een overname is het helaas niet gekomen.” De beursorganisator heeft wel een mogelijkheid gecreëerd voor alle ingeschreven deelnemers van Natural Products Holland om aan te kunnen sluiten bij de beurs Health & Beautiful in de Jaarbeurs Utrecht.

De deelnemers die van dit aanbod gebruik willen maken kunnen zich richten tot de heer Roy van de Laar, directeur van TFO BV en organisator van Health & Beautiful: roy@tfo.nl of T: +31(0) 570 66 51 70, F: +31(0) 570 66 51 75, M: +31(0) 651 87 76 38


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality