Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 september 2014

Vandaag openden twee D.I.O.’s: Palsma in Egmond a/z + Mooi & Gezond in Den Haag


Faco DIO Palsma - Egmond aan ZeeD.I.O. drogisterij Palsma in Egmond aan Zee was tot voor kort een Da drogisterij. Deze winkel ligt midden in het centrum en is een echte gezellige winkel met een dorpsfunctie.

Iedereen kent het echtpaar Palsma en het echtpaar kent al haar klanten. Veel warme reacties, bloemen en complimentjes kregen zij van hun klanten bij deze feestelijke heropening als D.I.O. Ook de toeristen weten deze ruim gesorteerde en gezellige winkel te vinden. Voor een goed advies is men hier aan het juiste adres.

Faco DIO Mooi  & Gezond Den HaagD.I.O. drogisterij Mooi & Gezond van Fred Kalisvaart heropende vandaag aan de Volendamlaan te Den Haag. De tweede winkel in hetzelfde winkelcentrum van Fred Kalisvaart is verhuisd en blijft de vertrouwde formule Kalisvaart hanteren. Deze winkel positioneert zich op het gebied van schoonheid. De D.I.O drogisterij Mooi & gezond richt zich meer op gezondheid. Er is bewust voor D.I.O. gekozen omdat D.I.O. met de Madelief selectie voorloopt in de markt en de producten hier breed geïntegreerd zijn in het assortiment met een nadruk op reform.

Faco/D.I.O. wenst de ondernemers veel succes in de toekomst!

[s2If !current_user_can(access_s2member_level0)]—————————————————————————————————————————————————————————————————-
Op de hoogte blijven van branchenieuws?
Bent u nog geen Exclusive member waarmee u direct toegang krijgt tot een volledig, als Exclusive aangemerkt, nieuwsartikel op de Careality website? Vraag dan een Exclusive-account aan door u te laten registreren. De kosten zijn slechts € 1,95 (ex.btw) per maand)*, daarmee krijgt u direct toegang tot het volledige artikel en het toekomstige actuele branchenieuws!

*Na registratie ontvangt u van ons een factuur voor een jaarabonnement, deze is alleen schriftelijk uiterlijk één maand voor einde abonnement opzegbaar.

[theme-my-login]

 


Deel dit bericht:


Careality