Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
2 oktober 2014

VSM Nisyleen Honey-Active™ Hoestsiroop

VSM Nisyleen Hoestsiroop Honey-ActiveHoesten, proesten en kuchen: het herfstseizoen staat voor de deur. Naast een lekkere, warme sjaal om je tegen griep en verkoudheid te wapenen, mag je ook de kracht van één van de beste natuurproducten niet vergeten: honing. Dit  goudgekleurde, door bijen geproduceerde, product bepaalt namelijk in grote mate de verzachtende werking van hoestsiropen. Vooral bij droge en kriebelhoest verlicht honing de klachten flink. VSM Geneesmiddelen introduceert daarom deze herfst VSM Nisyleen hoestsiroop op basis van de 100% natuurlijke, sterk geconcentreerde Honey-Active™ formule. Dit schrijft VSM in een persbericht aan Careality.

Een droge- of kriebelhoest komt veelal door irritatie van de slijmvliezen bij verkoudheid of griep. We spreken dan van een niet-productieve hoest waarbij er geen slijm in de luchtwegen komt. De irritatie of ontsteking van de slijmvliezen leidt tot een kriebelgevoel waardoor hoesten onvermijdelijk wordt. Het hoesten zelf zorgt dan vaak weer voor meer irritatie. Deze vicieuze cirkel dient doorbroken te worden. De Honey-Active™ formule van VSM Nisyleen hoestsiroop grijpt dan ook daar effectief in: de hoestprikkel wordt verminderd door een beschermend en verzachtend laagje, waardoor het lichaam de kans krijgt zichzelf te herstellen.

Actieve honingkracht
De nieuwe VSM Nisyleen hoestsiroop bevat uitsluitend natuurlijke actieve ingrediënten. De Honey-Active™ component in de drank is een ingrediënt op basis van hoog kwalitatieve Acacia-honing. De VSM Nisyleen Honey-Active™ hoestsiroop legt snel een verzachtend laagje in de keel en heeft een klinisch bewezen werking. Het doorbreekt zo de vicieuze cirkel die droge of kriebelhoest in stand houdt. De concentratie van de formule zorgt er bovendien voor dat deze zuiniger in gebruik is dan andere hoestsiropen tegen droge hoest.

VSM Nisyleen Hoestsiroop Honey-Active usp'sLangdurige werking
Het innemen van honing alléén geeft wel even verlichting, maar lost sneller op en werkt daardoor korter. Nisyleen hoestsiroop met Honey-Active™ legt langdurig een laagje in de keel. Daardoor vermindert het langdurig en effectief de hoestprikkel en krijgt het lichaam de kans zich te herstellen.

Lekkere smaak
Naast een goede werking is Nisyleen hoestsiroop met Honey-Active™ tevens zeer prettig in gebruik. Behalve dat er per keer relatief weinig van gebruikt hoeft te worden door de concentratie van de formule, smaakt deze hoestsiroop ook nog eens lekker door de zoete, warme smaak van anijs.

Gebruik van de hoestsiroop
VSM Nisyleen Honey-Active™ hoestsiroop is alcohol-, gluten- en lactosevrij en bevat geen dierlijke bestanddelen. De hoestsiroop is verkrijgbaar in verpakkingen van 100 en 200 milliliter en is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar. Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar nemen maximaal 5 maal daags 2 theelepels per keer. Kinderen van 3 tot 6 jaar krijgen 2 tot 4 maal daags 1 theelepel.

Consumentenprijs
De adviesverkoopprijs van de VSM Nisyleen Honey-Active™ hoestsiroop is € 6,50 voor de 100 ml fles en € 9,95 voor de 200 milliliter verpakking. De siroop is te koop bij elke adviesdrogist in Nederland.  


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality