Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
6 oktober 2014

Nieuw van A.Vogel: Cinuforce neusspray forte

Biohorma A.Vogel cinuforce-forte-spray-20ml-nieuw copy

Extra sterke zoutoplossing: krachtig én natuurlijk Cinuforce neusspray forte (medisch hulpmiddel) werkt extra krachtig bij een verstopte neus. Het zeezoutgehalte is maar liefst 2,2%. Dit zorgt ervoor dat deze neusspray niet alleen slijm verdunt, maar het laat ook opgezwollen neusslijmvlies slinken. Hierdoor gaat de neus snel weer open. Door dit 100% natuurlijke proces blijft de beschermende functie van het neusslijmvlies intact en mag de neusspray indien nodig gerust regelmatig worden gebruikt, zonder dat er gewenning optreedt. Zo is te lezen op www.avogel.nl

Hypertone zoutoplossing
Een hypertone zoutoplossing verschilt van traditionele isotone zoutoplossingen doordat het zoutgehalte geen 0,9%, maar 1,2% of hoger is. A.Vogel Cinuforce neusspray forte is een hypertone zoutoplossing met een zoutgehalte van 2,2%.

Dubbele werking
Een verkoudheid kan leiden tot zwelling van het neusslijmvlies en meer slijmproductie. Een hypertone zoutoplossing creëert een drukverschil tussen het slijmvlies en de zoutoplossing (osmotisch effect). Dit zorgt er voor dat naast dat het slijm verdund wordt óók de zwelling van de slijmvliescellen vermindert.

Belang gezond neusslijmvlies
Een belangrijke functie van de neus is het zuiveren van de ingeademde lucht. Hiervoor beschikt de neus over vochtig neusslijmvlies en fijne trilhaartjes. Zij reinigen 10.000 liter ademlucht per dag en zorgen zo dat er zo min mogelijk stofdeeltjes, bacteriën en virussen binnendringen. Daarom is het van belang om zo vaak mogelijk door de neus te ademen. Door de unieke flacon is de inhoud van deze neusspray microbiologisch beschermd en zijn conserveringsmiddelen overbodig.

Dosering
Naar behoefte meerdere keren per dag 1x sprayen per neusgat tot maximaal 6x per dag. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

A.Vogel Cinuforce neusspray forte is o.a. verkrijgbaar bij:


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality