Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
14 oktober 2014

Anja Nooshin wint OPI Mooie Handen Award 2014

OPI Mooie Handen Award 2014Op 11 oktober jl. heeft OPI Nederland voor de vierde keer de MOOIE HANDEN AWARD uitgereikt. Dit jaar heeft Anja Happé-Lensen (rechts op de foto), nagelexpert en directrice van OPI Nederland, gekozen voor Anna Nooshin. Anna is medeoprichtster en hoofdredacteur van NSMBL, een van de populairste online magazines van dit moment.

Naast haar werk voor NSMBL, is Anna ook een graag geziene gastspreker, ontwerpt ze trendy jackets en ze is model. Een echte powervrouw en fashion duizendpoot dus. Inspirerend en vol passie.

“Ik heb voor Anna gekozen, omdat ik erg onder de indruk ben van hoe ze op haar jonge leeftijd met zoveel passie vrouwen weet te bereiken,” aldus Anja Happé-Lensen. “Ze durft vrouwen bewust te maken van zwaardere onderwerpen en wisselt dit moeiteloos af met high fashion en beauty tips.” (…)


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality