Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
14 oktober 2014

Vaginor Plus van Cydonia, vaginaal tabletten op basis van Tea Tree Olie

Enige tijd geleden berichtten wij al over een nieuw aanbod vaginale reinigingsproducten van het merk Cydonia. A Healthy Body heeft deze producten naar Nederland gebracht en hiermee een nieuwe markt in het populaire intiemschap aangeboord: producten die een volledig natuurlijke basis kennen. Dit meldt a Healthy Body in een persbericht aan Careality.

ODe vaginale verzorgingslijn van Cydonia bestaat uit een serie vaginale zetpillen (Vaginor Plus, Ravensara en Vijf planten-
extracten) op basis van etherische oliën als Ravensara olie of Tea Tree olie. De zetpillen ondersteunen de lokale immuniteit van de vagina, zijn geschikt voor gebruik bij intieme ongemakken en kunnen, eventueel in overleg met een aroma-
therapeute, ook tijdens de zwangerschap gebruikt worden.

Lejla Barakovic vertelt dat het interview in het februarinummer van Careality merkbaar heeft bijgedragen aan de bekendheid van de producten. Na Unipharma hebben verschillende andere partijen en webshops de producten in hun assortiment opgenomen.

Op het internet zijn op verschillende sites positieve reviews te lezen waarin staat dat de ongemakken volledig verdwenen zijn. De toegenomen vraag naar de producten en de positieve reacties hierop bevestigen dat de consument teruggrijpt naar een natuurlijke oplossing voor lichamelijke problemen.

De zetpillen onder andere verkrijgbaar via Unipharma, Vrouwenpoli Boxmeer, Heelbewust.com en deonlinedrogist.nl. De verpakkingen bevatten 10 à 12 zetpillen. De adviesprijs is € 19,95.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality