Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
29 oktober 2014

Exclusieve samenwerking Pour Vous Parfumerie met Make-Up Studio

AS Watson-Pour Vous-Make Up studio1Pour Vous Parfumerie is een exclusieve samenwerking aangegaan met Make-Up Studio. Het aanbod van het professionele make-up merk uit Amsterdam sluit perfect aan op de formule van Pour Vous; hoogwaardige professionele producten met een luxe uitstraling. Make-Up Studio heeft in Pour Vous de ideale partij gevonden om de kwaliteit van deskundig en professioneel klantadvies te waarborgen en de explosieve groei van het merk kracht bij te zetten.

De gekwalificeerde verkoopmedewerkers van Pour Vous zijn intensief getraind door de ervaren trainers van Make-Up Studio. Met deze exclusieve samenwerking verstevigt Pour Vous haar toonaangevende positie op de Nederlandse markt en is Make-Up Studio in staat om in te spelen op de groeiende vraag van consumenten naar verkrijgbaarheid van het merk. De collectie van Make-Up Studio is een eigentijdse aanvulling op het bestaande assortiment van de Pour Vous winkels.

De producten van Make-Up Studio zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Pour Vous.

Make-up Studio
Make-up Studio is een Nederlands professioneel make-up merk, gecreëerd in de jaren ‘80 in Amsterdam. De afgelopen 30 jaar heeft Make-up Studio haar succes bereikt door te luisteren naar de wensen en behoeften van haar klanten, het analyseren van nieuwe trends en deze te vertalen naar een innovatief en hoog kwalitatief make-up assortiment van meer dan 1600 artikelen make-up en skin care. De vraag naar de kwalitatief hoogwaardige producten van Make-up Studio neemt nog steeds, ook vanuit de consumentenmarkt, explosief toe. Het succes heeft geleid tot een professioneel make-up merk dat inmiddels via brandstores, shop-in-shops en parfumeries in meer dan 60 landen verkrijgbaar is en waarbij de missie ‘unleashing your unique personality by discovering the art of make-up’ nog altijd de belangrijkste pijler blijft.

Pour Vous
ICI PARIS XL – onderdeel van A.S. Watson – heeft in Nederland het merk Pour Vous overgenomen. Sinds september 2013 is Pour Vous als zelfstandig merk geïntegreerd binnen de A.S. Watson-organisatie. Pour Vous wordt binnen deze organisatie als franchise keten verder ontwikkeld. Op dit moment zijn 35 franchise winkels onder de naam Pour Vous actief. Het schaalvoordeel om efficiënter zaken te kunnen doen, wordt gecombineerd met de kracht van de persoonlijke band van de ondernemers met hun lokale klanten.

ICI PARIS XL maakt deel uit van de A.S. Watson Group (ASW). ASW behoort tot de multinationale onderneming Hutchison Whampoa uit Hong Kong. Met meer dan 10.800 winkels in 33 landen is ASW ‘s-werelds grootste health, beauty & lifestyle retailer.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Op de hoogte blijven van branchenieuws?
Bent u nog geen Exclusive member waarmee u direct toegang krijgt tot een volledig, als Exclusive aangemerkt, nieuwsartikel op de Careality website? Vraag dan een Exclusive-account aan door u te laten registreren. De kosten zijn slechts € 1,95 (ex.btw) per maand)*, daarmee krijgt u direct toegang tot het volledige artikel en het toekomstige actuele branchenieuws!

*Na registratie ontvangt u van ons een factuur voor een jaarabonnement, deze is alleen schriftelijk uiterlijk één maand voor einde abonnement opzegbaar.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality