Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
10 november 2014

Robuuste en mannelijke restyling van VOGUE Men

Vraag mannen wat ze het liefst willen en ze geven aan dat ze stoere dingen willen doen, living on the edge, uitdaging, inspiratie en robuustheid! Alles is mogelijk anno 2014. Via het World Wide Web blijven we in contact met verre vrienden en doen wereldwijd zaken zonder dagen van huis te zijn. Avonturiers zijn sneller in Amerika dan Columbus ooit had durven dromen. Anno 2014 is het zelfs mogelijk om als toerist de ruimte in te gaan. The Sky is the Limit! VOGUE Men wil die beleving delen. Daarom is de gehele VOGUE Men lijn vernieuwd! Met twee nieuwe geuren én een compleet nieuwe look, zal VOGUE Men de harten van deze stoere mannen gaan veroveren. Dit meldt leverancier Remark in een persbericht aan Careality.

Remark Vogue Men Sky High deoSky High – Ongedwongen en levendig
Sky High is een variant die gebaseerd is op het heden én de toekomst. Een explosie van energie en senualiteit in combinatie met de geur van houd na een verkoelende zomerse bui. Geniet van de ongedwongen levendige geur verrijkt met citrusvruchten en water, in combinatie met zwarte peper, tonkabonen en witte musk. VOGUE Men Sky High is een masculine en dynamische geur.

Spiced Wood – Elegant en sensationeel
Spiced Wood een heftige, maar elegante ervaring die gebaseerd is op het gevoel van sensaties najagen en van leven in een jongensdroom. Deze stoere, robuuste kleur van Spiced Wood wordt steeds vaker gekozen voor de luxe en snelle wagens. De nieuwe VOGUE Men Spiced Wood is een sensatie van snelheid, zelfvertrouwen en energie in geur én uitstraling. Spiced Wood is een unieke geur die zich kenmerkt door sensualiteit met attitude. Het parfum is een mix van wit hout, aromatische kruiden en specerijen met een sappige, fruitige sensatie. Spiced Wood is voor iedere man die zeker is van zichzelf.

Remark Vogue Men Spiced Wood shower gelParfum Deodorant
VOGUE Men Parfum Deodorant biedt de unieke combinatie van een exclusieve geur en de betrouwbaarheid van een deodorant. De Parfum Deodorant is sensueel en vol energie, beschermt tegen transpiratiegeur en laat geen witte strepen achter op de kleding.

Parfum Shower Gel
De frisse VOGUE Men Parfum Shower Gel verzorgt en hydrateert de huid. Bovendien is VOGUE Men Shower Gel PH-Neutraal, rijk aan voedende bestanddelen en multi-mineralen die je lichaam voorzien van een energie boost.

Prijzen en verkrijgbaarheid
Parfum Deodorant 150ml – Consumentenadviesprijs € 3,00
Parfum Douchegel 200ml – Consumentenadviesprijs € 3,00
VOGUE Men Sky High is al vanaf begin september verkrijgbaar bij de drogist
VOGUE Men Spiced Wood is al vanaf begin oktober verkrijgbaar bij de drogist.

Vogue Men is o.a. verkrijgbaar bij:


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality