Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 december 2014

Dirx Drogist Barendrecht verbouwd, vernieuwd en vergroot

Dirx Drogist Barendrecht heropening - teamfotoDe compleet verbouwde en vernieuwde Dirx Drogist aan het Muziekplein in Barendrecht is woensdag 3 december feestelijk heropend. Al vroeg stonden nieuwsgierige klanten te wachten om als eerste de verbouwde winkel te komen bewonderen. Zij werden verwelkomd door drogisterijmanager Ebelina Klee en haar team.

“Het was een hele klus, maar hij is geklaard. En als je het resultaat ziet, dan is het die moeite dubbel en dwars waard geweest”, reageert een opgetogen Ebelina Klee. Samen met haar team stond Ebelina woensdag 3 december met een glimlach van oor tot oor bij de entree waar onder luid applaus voor vele klanten een lint werd doorgeknipt. Veel tijd om van dat moment na te genieten was er daarna niet; tientallen consumenten – trouwe klanten, maar ook nieuwsgierige nieuwe bezoekers – verdrongen zich direct in de mooie winkelpaden om een eerste indruk op te doen van de nieuwe winkel. “Zo te zien is de feestkrant met spectaculaire openingsacties niet onopgemerkt gebleven in Barendrecht en omgeving.”

“We hebben het assortiment dankzij een efficiënte winkelindeling enorm kunnen uitbreiden. Speelgoed, optiek en bijoux zijn hier zomaar een paar voorbeelden van. En dat alles natuurlijk nog steeds voor de laagste prijs want dat is ook in de mooie verbouwde winkel niet veranderd: Dirx blijft de beste drogist met de laagste prijzen van Nederland. En dat is geen grootspraak”, stelt Ebelina gedecideerd. “In november nog werd Dirx door consumenten voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot beste drogist van Nederland bij de ABN AMRO publieksverkiezing Beste Winkelketen van Nederland.” Dit jaar gaven ruim 275.000 consumenten een beoordeling bij deze verreweg grootste consumentenpeiling van ons land. Zij beoordeelden Nederlandse winkelketens op negen aspecten: prijs-kwaliteitverhouding, prijsniveau, acties & aanbiedingen, assortiment, vernieuwing, service, deskundigheid van het personeel, klantvriendelijkheid en de sfeer in de winkel. Dirx scoort hoog op al deze aspecten en laat met het hoogste eindcijfer alle concurrenten overtuigend achter zich.

Dat beste prijs, service en deskundigheid heel goed samen gaan bewijst Dirx volgens Ebelina in de praktijk van alle dag: “Niet alleen aan de kassa, ook in de winkel zelf zijn wij te allen tijde beschikbaar en aanspreekbaar.” Dirx zorgt voor adequate opleidingen die de garantie bieden dat deskundig advies te allen tijde beschikbaar is. “Of het nu gaat om vragen op het gebied van gezondheid en zelfzorggeneesmiddelen, of om beauty, persoonlijke verzorging, hygiëne, zwangerschap en babyverzorging, Dirx bewijst dat laagste prijzen en uitstekende service prima samengaan”, belooft Ebelina.


Deel dit bericht:


Careality