Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 december 2014

Babytrendsetter Difrax nummer 1 in babyflessen en fopspenen

De laatste Nielsenrapportage (1) laat zien dat Difrax nu niet langer alleen marktleider is in het segment babyflessen. Sinds deze week zijn 6 op de 10 verkochte fopspenen van Difrax. Met 2 nieuwe uitbreidingen van het assortiment (Animal prints  en Glow in the Dark) zet Difrax deze groei definitief door in 2015. Dit meldt Difrax vandaag in een persbericht aan Careality.

Difrax sfeerGroeit met baby’s mee
De Difrax fopspeen is herkenbaar aan het vlindervormige schildje, de hippe prints en vrolijke kleuren. De Difrax fopspeen is als enige merk verkrijgbaar in 5 verschillende maten die meegroeien bij de zuigbehoefte en leeftijd van de baby.  Naarmate je baby groter wordt, groeit het schildje mee met het gezichtje van je baby. Ook wordt het zuiggedeelte steeds massiever, zodat het beter bestand is tegen de sterker wordende kaken van je kindje.

Makkelijke acceptatie
Naast de herkenbare vlindervorm die het neusje vrij houdt om te ademen, zijn Difrax fopspenen verkrijgbaar in 2 vormen: Natural en Dental. Voor welke vorm je kiest hangt af van de voorkeur van je baby. De Difrax Natural fopspeen heeft een tepelvorm. Deze speen is symmetrisch, wat je baby snel herkent. De Dental fopspeen heeft een bol gedeelte dat tegen het gehemelte komt. Het platte stuk drukt tegen de tong. Dit stimuleert de ontwikkeling van gehemelte, tong- en kaakspieren. 88% (2)  van de ouders uit het Mama en Zo testpanel geeft aan dat de speen gemakkelijk wordt geaccepteerd.

Beoordeeld door ouders met een 8
Voor Mama en Zo testten jonge ouders met kindje in de leeftijd van 0-6 maanden uit Nederland  de Difrax fopspeen. 96% (2) van de ouders beveelt de Difrax fopspeen aan bij vrienden, familie en collega’s en 86% (2) van de testers zou zijn huidige speen direct vervangen door een Difrax speen.

Suzanne (Mama en Zo testmoeder):  “Het schildje past goed en het is fijn dat de grotere maatjes gevuld zijn en dus lekker stevig!“

“Fantastisch om zulke mooie cijfers terug te zien, dat is uiteindelijk waar we het voor doen tevreden ouders met blije baby’s!”, aldus Vivienne van Eijkelenborg (CEO)

Assortiment
De Difrax fopspenen zijn verkrijgbaar in meer dan 40 designs en in 5 verschillende maten van prematuur/ pasgeboren tot 18 maanden en ouder. Bekijk het hele assortiment op de website www.difrax.com.

(1) Nielsen  P48, gescande data food/ drug, December 2014
(2) De genoemde testresultaten zijn afkomstig van het Mama en Zo testpanel, N=100, uitgevoerd in december 2014


Deel dit bericht:


Careality