Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 december 2014

Marbert Cleansing uitgebreid met 2 producten

Marbert Rich Cleansing Cream 300dpiMarbert Cleansing wordt uitgebreid met 2 producten, Rich Cleansing Cream en Intensive Exfoliating Scrub.

Rich Cleansing Cream
Volle reinigingscrème met rijstproteïne
Deze zijdezachte, lichtschuimende reinigingscrème verwijdert make-up, talg, vuil en zweet op een zachte manier tot in de poriën zonder het evenwicht van de huid te verstoren. Rijstproteïne beschermt de huid en geeft een aangenaam en zacht gevoel.

Gebruik
De parelende luxueuze crème verandert in de vochtige handen tot een zeer zacht schuim. Op de vochtige gezichtshuid masseren en met veel lauw water afspoelen. Daarna de huid behandelen met een gezichtslotion. Huidtolerant en dermatologisch getest. Adviesverkoopprijs: € 19,75

Marbert Intensive Exfoliating Scrub 300dpiIntensive Exfoliating Scrub
Reinigende scrub met algenextract
Deze crème peeling met algenextracten verwijdert mild dode huidcellen en verhoorningen. De huid wordt optimaal verhelderd, verfrist en zichtbaar verfijnd. Geen spoort meer van een grauwe huid en overtollige huidcellen. Voor een frisse en stralende teint.

Gebruik
Op de grondig gereinigde en vochtige huid aanbrengen en zacht masserend verdelen over de huid. Met ruim lauw water verwijderen. De huid hierna behandelen met een lotion. Deze peeling mag 1 tot 3 keer per week gebruikt worden. Huidtolerant en dermatologisch getest. Adviesverkoopprijs: € 19,95


Deel dit bericht:


Careality