Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 december 2014

Olaz introduceert Regenerist Luminous

Olaz introduceert Regenerist Luminous, de Regenerist-lijn die zich richt op de wat jongere huid. Regenerist Luminous laat de natuurlijke helderheid van de huid herleven en zorgt voor een parelachtige, stralende look. Deze anti-verouderingslijn biedt niet alleen na het eerste gebruik al een zichtbaar beter gehydrateerde en verfriste gezichtshuid. Na verloop van tijd zorgt Regenerist Luminous stapsgewijs voor een significant helderder en stralender ogende huid. De lijn is zorgvuldig opgebouwd met 4 prachtige ‘pareltjes’:

Huidtint Perfectionerend Serum bevat een voor Regenerist nieuw huidtint ingrediënt, Undecylenoyl Phenylalanine. Dit sterk geconcentreerde serum dringt snel en effectief door tot 10 laagjes onder het huidoppervlak. Geeft een boost aan het huidvernieuwingsproces. Blaast de uitstraling van de huid effectief nieuw leven in. Vermindert in 4 weken de zichtbaarheid van donkere vlekjes. Dit resulteert in een egalere huidtint en sprankelende huid.

Huidtint Perfectionerende Crème is een rijke, luxueuze crème. Biedt dankzij de nieuwe Skin Energising Technology een langdurig hydraterende werking. Vermindert in 4 weken een ongelijkmatige huidtint en de zichtbaarheid van donkere vlekjes. Verbetert de helderheid van de huid en helpt bij het herwinnen van een gezonde, jeugdige uitstraling.

Verhelderende & Beschermende Dagcrème SPF20 is een breedspectrum SPF20 moisturiser voor dagelijks gebruik. Lichtgewicht, snel te absorberen en niet vet. Vervaagt de zichtbaarheid van donkere vlekjes in 4 weken. Voorkomt toekomstige donkere vlekjes, inclusief zonne- en ouderdomsvlekjes. Herstelt effectief de uitstraling van de huid en geeft de huid een gezonde, jeugdige helderheid terug.

Donkere Kringen Corrigerende Oog Swirl is een onderscheidende, tweeledige swirl gel/crèmeformule voor jonger lijkende ogen. Verlevendigt en verfrist de uitstraling van ogen onmiddellijk. Reduceert de zichtbaarheid van donkere kringen. Hydrateert tegelijkertijd om het gebied onder de ogen te voeden. Laat het huidoppervlak herleven en zorgt voor een gladdere, stralende huid. Verbetert in 4 weken de balans van de huidtint.

olaz regenerist


Deel dit bericht:


Careality