Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 januari 2015

Vernieuwde lijn oordoppen van Alpine Hearing Protection

Alpine Hearing Protection lanceert in januari 2015 een volledig vernieuwde serie gehoorbeschermers met een natuurgetrouwe vlakke demping en een zeer comfortabele pasvorm. De nieuwe, innovatieve lijn oordoppen is gebaseerd op twintig jaar ervaring van Alpine.

Consumenten kunnen kiezen uit zes verschillende gehoorbeschermers: SleepSoft, PartyPlug, FlyFit, SwimSafe, Pluggies Kids en WorkSafe. Elke gehoorbeschermer heeft zijn eigen specifieke dempingsfilters voor verschillende omstandigheden. Dat geeft de gebruiker de zekerheid dat zijn gehoor op de juiste manier is beschermd. Alle gehoorbeschermers hebben bovendien een vernieuwde vorm. De oordoppen zitten nog beter en comfortabeler in het oor.

Alpine Single Filter RangeUnieke eigenschappen
Elke set oordoppen heeft zijn eigen unieke eigenschappen. De SleepSoft en de FlyFit hebben extra zachte filters. Mensen die met een oor op het kussen slapen, hebben zo geen last van een mogelijk drukkend gevoel. Als enige leverancier biedt Alpine de PartyPlug in een transparante variant aan. Zo valt de oordop veel minder op tijdens het uitgaan. De Pluggies Kids, speciaal voor kinderen van drie tot twaalf jaar, is net als alle andere oordoppen nu ook gemaakt van het hypoallergene AlpineThermoShape materiaal. De WorkSafe oordoppen zijn zwart en hebben een iets langere steel waardoor de oordop, ook met grote handen, makkelijk uit het oor is te verwijderen.

Specifieke demping
Alle Alpine oordoppen zijn voorzien van speciale AlpineAcousticFilters. Deze filters dempen het hinderlijke en schadelijke geluid maar zorgen dat nog voldoende omgevingsgeluiden hoorbaar zijn. Hierdoor blijft het contact met de omgeving behouden. Iedere oordop heeft een eigen demping die is toegespitst op het gebruik.

Handig extraatje
Bij elke set oordoppen levert Alpine ook een praktische gadget. De SleepSoft en de FlyFit hebben een handig haakje om de oordoppen schoon te maken. De PartyPlug en de SwimSafe worden geleverd met een handige opbergbox die de gebruikers aan hun sleutelbos of zwempak kunnen hangen. De Pluggies Kids zijn voorzien van een setje naamstickers die kinderen op het bewaardoosje kunnen plakken. Wie een set WorkSafe oordoppen koopt, krijgt er een handig draagkoordje bij.

Opvallende toonbankdisplay
De vernieuwde serie gehoorbeschermers levert Alpine met verschillende opvallende toonbankdisplays. Dit zorgt, in combinatie met de aantrekkelijke en luxe verpakkingen, voor extra opmerkzaamheid bij de consument. Vanuit de consument is er een groeiende vraag naar goede gehoorbescherming en ook de media besteden steeds meer aandacht aan gehoorschade en het gebruik van oordoppen. De oordoppen van Alpine zijn zeer geschikt voor de verkoop en hebben een goede marge. De adviesverkoopprijs van de oordoppen is € 12,95.

Blijvend innovatief
Alpine is opgericht in 1995 en is sindsdien één van de weinige fabrikanten ter wereld die gehoorbescherming als core business heeft. In samenwerking met eindgebruikers verbetert Alpine voortdurend haar producten. De oordoppen met een Dutch Design worden wereldwijd verkocht in meer dan 40 landen waaronder de Verenigde Staten, Duitsland en Groot-Brittannië. Alle producten van Alpine zijn officieel getest door onafhankelijke keuringsinstanties en hebben de CE-markering.


Deel dit bericht:


Careality