Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
6 januari 2015

Gillette Venus Snap met Embrace

Procter & Gamble Gillette-Venus-SNAP-met-Embrace-Key-visualDe moderne vrouw is continue on the move, voortdurend jonglerend tussen partner of gezin, werk, vriendinnen… Dat eist een scherpe planning. Maar je wilt ook zonder nadenken op het laatste moment een uitnodiging voor de spa kunnen aannemen. Of in een boetiekje zwichten voor een kort jurkje en het meteen zonder blozen kunnen passen en aanhouden. Juist voor die onvoorziene mooie momenten heeft Gillette een compact scheersysteem voor on the move vrouwen gelanceerd: Venus Snap. Het eerste compacte scheersysteem dat snapt wat actieve vrouwen nodig hebben. En dat wherever you are in een oogwenk voor een oogstrelend zachte huid zorgt.

Procter & Gamble Gillette-Venus-SNAP-met-Embrace-productshot-in-case-1024x1024Een vleugje voorjaar in je badkamer
Venus Olaz Sugarberry is een 2-in-1 scheersysteem dat voor een vleugje voorjaar in je badkamer zorgt. De geïntegreerde gelkussentjes geven tijdens het scheren een heerlijk Olaz Sugarberry-parfum vrij: een frisse mengeling van fruitgeuren (appel, aardbei en sinaasappel) met een bloemige toets (lelie en roos). Naast het extra comfort bieden Venus 2-in-1 scheersystemen (zoals ook Venus & Olaz) het voordeel dat je geen scheerschuim of -gel meer hoeft te gebruiken.

Het Venus-assortiment: scheermesjes die altijd en overal voor je zorgen
Een mooie, zachte en gladde huid geeft meer zelfvertrouwen. Vrouwen die met Venus scheren weten al jaren dat Venus’ scheermesjes altijd en overal goed voor je zorgen. Na de opvallende lancering van het Venus Embrace Sensitive-systeem – dat speciaal werd ontwikkeld voor de gevoelige huid – ging Venus intensief samenwerken met Olaz. Dit partnerschap tussen 2 topspecialisten op hun vakgebied leidde tot de lancering van het 2-in-1-scheersysteem Venus & Olaz. Een scheersysteem dat het beste van de scheertechnologie combineert met een flinke dosis expertise in huidverzorging.

Procter & Gamble Gillette-Venus-SNAP-met-Embrace-packshot-1024x1024Verkoop adviesprijzen en verkrijgbaarheid
Venus Snap on the move scheersysteem: € 14,99 (vanaf februari 2015)
Venus & Olaz Sugarberry 2-in-1: € 16,49 (vanaf februari 2015)
Venus Embrace Sensitive scheersysteem: € 15,49 (nu verkrijgbaar)
Venus & Olaz 2-in-1 scheersysteem: € 16,49 (nu verkrijgbaar)


Deel dit bericht:


Careality