Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
6 januari 2015

Nieuw: Synofit Sport Gel

Flink gesport, een langere wandeling gemaakt dan normaal of na jaren weer eens geschaatst? Het kan allemaal spier- en gewrichtspijn veroorzaken. Maar… maak je niet ongerust. Ook geoefende sporters hebben wel eens last van gevoelige en vermoeide spieren en gewrichten. Wie regelmatig beweegt, kan dus niet zonder een goede verzorging van het lichaam. Zeker als de inspanning heel intensief is geweest. Daarom komen de makers van Synofit, dé innovatieve gewrichtenkuur met Groenlipmossel en curcumine, nu ook met een gel voor soepele spieren en gewrichten.    

Synofit Sport gelGewrichtsgel nu ook voor sporters
De snel werkende Synofit Gewrichtsgel is er nu ook als Sport Gel. Speciaal ontwikkeld om de spieren en gewrichten te verzorgen tijdens de warming-up en cooling down. De combinatie van Methyllsalicylate en een uitgebreid complex van etherische oliën zorgt voor een licht verwarmende sensatie op de huid en geeft een weldadig gevoel. Daarbij wordt de vetvrije sport gel snel door de huid geabsorbeerd waardoor Groenlipmossel en een combinatie van Glucosamine, Chondroitine en Zwarte-bes extract zorgt voor soepele spieren en gewrichten. Als extra ingrediënt is aan Synofit Sport Gel Arnica toegevoegd om het herstel van de spieren na inspanning te bevorderen.

Met Groenlipmossel en etherische oliën
De samenstelling van Synofit Sport Gel bevat naast het bijzondere Groenlipmossel ingrediënt ook Rozemarijn Bloem Olie en Capsicum. De gel zelf ruikt heerlijk fris en voelt niet plakkerig op de huid aan. Bovendien maken de verzorgende ingrediënten de huid zachter en gladder. De groenlipmossel is overigens een schelpdier dat alleen in de schone wateren rond Nieuw-Zeeland kan leven en waarin, naast EPA en DHA, een bijzondere groep Omegavetzuren wordt aangetroffen.

Prijs en verkrijgbaarheid
Synofit Sport Gel is verkrijgbaar bij de betere drogisterijen voor een prijs van euro 7,95 (40 ml). De tube is door het kleine formaat ideaal om altijd bij de hand te hebben. Want… op deze manier kun je voor of na het sporten je spieren en gewrichten altijd nog even trakteren. Een kleine hoeveelheid gel aanbrengen op de gewenste plek is voldoende. Voor meer informatie over Synofit Sport Gel of andere Synofit producten kijk je op www.synofit.nl of op www.synofit.nl/producten/40-ml-synofit-sport-gel/.


Deel dit bericht:


Careality