Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
6 januari 2015

Powerfood, Yoga & Meditatie

Tara Stiles heeft in haar nieuwste boek Powerfood, Yoga & Meditatie een simpele maar super krachtige boodschap: stop met diëten en doe voortaan wat goed voor jou voelt! Haar aanpak gaat over de combinatie van drie lifestyleboosters. Alles wat je nodig hebt zijn je yogamat, je meditatiekussen en je keuken. De combinatie zorgt voor een ideale mix (waarbij je ongezonde diëten, urenlange meditatiesessies en onhaalbare ingewikkelde yogahoudingen mag vergeten).

Tara Stiles deelt in dit boek voor het eerst openhartig haar eigen verhaal. Tijdens haar dansopleiding raakte ze volledig uit balans doordat ze gewoonweg niet goed voor zichzelf zorgde. Uiteindelijk kwam Tara tot het inzicht dat het niet gaat om minder calorieën, sporten als een bezetene of je overal druk om maken.  Ze kwam weer in contact met haar eigen intuïtie en begon van binnenuit te werken aan een ongelofelijk sterk en prachtig lichaam. Met dit verhaal wil ze ons laten inzien dat de stap naar een ander, gelukkiger leven helemaal niet zo groot is als we soms denken.
Kosmos powerfood, yoga en meditatie
Haar aanpak gaat over de combinatie van de drie lifestyleboosters:
-powerfood voor meer energie en gezondheid,
-yoga voor meer ruimte in je lijf en je hoofd en
-meditatie om te leren voelen hoe je het voelt.

Tara schotelt ons een weekprogramma voor waarbij iedere dag bijvoorbeeld start met enkele minuten meditatie, gevolgd door een lekker ontbijtrecept en een serie yogahoudingen. Daarna ben je klaar voor het ‘Dertig-dagenplan voor werkelijke transformatie’. Om met Tara te spreken: Get on the mat, get on the cushion, get in the kitchen!

Tara Stiles (1981) is eigenaar van yogastudio Strala Yoga in New York en heeft haar eigen yogakledinglijn bij Reebok. Zij volgt al jaren haar eigen weg (de New York Times noemde haar ‘yoga-rebel’) en moedigt lezers aan hetzelfde te doen via haar yogalessen, maar ook online via aansprekende How-to-video’s en jaloersmakend mooie foto’s op Instagram.

Powerfood, Yoga & Meditatie | Tara Stiles |
ISBN 9789021558325 | Prijs: € 19,99 | Verschijnt half februari 2015 | Oorspronkelijke titel:
Make Your Own Rules Diet

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Kosmos Uitgevers, Marijke Zwaag,
tel: 088 700 2641, 06-27054067 of
mzwaag@kosmosuitgevers.nl


Deel dit bericht:


Careality