Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 januari 2015

Nieuw van head&shoulders: The Limited Feminine Editions

P&G Head&Shoulders-logo-1024x554Al 60 maakt head&shoulders waar wat het belooft: een effectieve aanpak van roos én de juiste zorg voor de hoofdhuid. Want een gezonde hoofdhuid is het geheim voor mooi haar. Voor vrouwen wordt head&shoulders wordt voor vrouwen nu nóg aantrekkelijker door de introductie van Limited Feminine editions. Fantastische shampoos en 2-in-1-producten met een vleugje glamour. Dit schrijft leverancier Procter & Gamble in een persbericht aan Careality.

Een moderne, vrouwelijke look met een vleugje glamour
P&G Head&Shoulders-Limited-Feminine-Editions-Glad-en-Zijdezacht-shampoo-512x1024In de nieuwe flessen is de klassieke head&shoulders-vorm nog steeds herkenbaar. Maar de Limited Feminine editions look is vrouwelijker, moderner en met een vleugje glamour. Waarmee het van oorsprong uniseksmerk head&shoulders beter wordt afgestemd op de belevingswereld van moderne vrouwen.

Geïnspireerd op de kapseltrends van dit moment
De Limited Feminine editions look is het werk van het bekende Amerikaanse ontwerpbureau NiCE en een trend designer team. De ontwerpen zijn geïnspireerd op enkele kapsels die furore zullen maken tijdens het komende modeseizoen. “head&shoulders staat voor zorgeloosheid en optimisme. Daarom creëerden we een elegante maar ontspannen outfit, die natuurlijke schoonheid en zelfvertrouwen uitstraalt.” (Laura Kershner, Creative Strategist bij NiCE)

Een gezonde hoofdhuid voor prachtig haar
Net als alle head&shoulders producten zorgen de Limited Feminine editions producten voor prachtig haar dankzij een gezonde hoofdhuid. Ze helpen roos tot 100%¹ te verdwijnen en het gevoel van een droge, jeukende en trekkerige hoofdhuid te verzachten².

Sofía Vergara, een charmante muze
De Colombiaanse schoonheid Sofía Vergara, model en actrice in succesvolle televisieseries, wordt de charmante muze van head&shoulders Limited Feminine editions. Zij weerspiegelt de eigentijdse en stijlvolle head&shoulders-vrouw die zorgt draagt voor haar haar. “Mensen lijken altijd een beetje verrast te zijn wanneer ze horen dat ik head&shoulders gebruik. Maar voor mij is head&shoulders veel meer dan een antiroosshampoo: het is een complete verzorging voor mijn haar en het geheim voor een perfect gezonde hoofdhuid. head&shoulders ruikt heerlijk en doet mijn haar stralen.”

head&shoulders Limited Feminine editions line up
Met de complete Limited Feminine editions line up biedt head&shoulders eigentijdse vrouwen – ongeacht de lengte en de behoefte van het haar – de juiste tool voor een gezonde hoofdhuid en prachtig haar…

P&G Head&Shoulders-Limited-Feminine-Editions-model-Dik-en-Sterk-720x1024-Dik & Sterk shampoo – maakt het haar sterker vanaf de eerste wasbeurt
en is geschikt voor elk haartype.                                                                            300ml voor € 4,99*
-Dik & Sterk 2-in-1 – verrijkt met verzorgende bestanddelen, maakt het
haar sterker vanaf de eerste wasbeurt en vergemakkelijkt het stylen.           270ml voor € 4,99*
-Glad & Zijdezacht shampoo – helpt pluizen te verminderen en maakt
droog, beschadigd en weerbarstig haar mooi glad.                                          300ml voor € 4,99*
-Glad & Zijdezacht 2-in-1 – hydrateert de hoofdhuid en geeft droog,
pluizig of beschadigd haar een zijdezachte glans.                                             270ml voor € 4,99*
-Bescherming & Verzorging shampoo – maakt droog en beschadigd haar
weer zacht voor een stralend resultaat.                                                                300ml voor € 4,99*

* De head&shoulders Limited Feminine editions zijn vanaf februari 2015 te koop.
De vermelde prijzen zijn adviesprijzen. De verkoopprijs wordt uitsluitend door de winkelier bepaald.

1 Bij 126 personen met zichtbare roos verdween de roos voor 100% na regelmatig gebruik (klinische studie met 280 personen).
2 Gevoel dat geassocieerd wordt met roos.


Deel dit bericht:


Careality