Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
8 januari 2015

Holland Pharma verwerft exclusieve distributie Gloup

Holland Pharma Gloup_tube_voor copyMet ingang van 1 januari 2015 is de distributie van het product Gloup®, de eerste gel die het slikken van pillen en poeders vergemakkelijkt, overgedragen van QRS Healthcare B.V. aan Holland Pharma B.V.

Alleen al in Nederland zijn er 5 miljoen mensen die moeite hebben met het slikken van vaste medicatie. Dit geldt niet alleen voor geneesmiddelen maar ook voor voedingssupplementen. Het komt voor bij jong en oud, man of vrouw, zonder onderscheid. Meestal is hiervoor geen medische oorzaak aan te wijzen.

Het is belangrijk medicatie te slikken zonder deze te vermalen of te openen. Vaak is het niet toegestaan om pillen met vla of yoghurt door te slikken. Om het innemen van medicijnen en- of supplementen voor jong en oud plezierig en eenvoudig te laten verlopen is er nu Gloup®: een speciale slikgel.

Gloup®, is een heldere, (glibberige) lichtrode gel met een frisse kersensmaak. Dit medisch hulpmiddel is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Gloup® bevat geen gluten, suiker of andere allergenen en is geschikt voor iedereen (vanaf 2 jaar) die zelfstandig kan slikken.

Gloup® is verkrijgbaar in een tube 150 ml (adviesverkoopprijs €7,50) of in een praktische pompdispenser 500 ml (adviesverkoopprijs €19,50). Gloup® is zonder recept verkrijgbaar bij apotheek en drogist.


Deel dit bericht:


Careality