Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
8 januari 2015

Monica van Ee nieuwe voorzitter van de Nederlandse Cosmetica Vereniging

Monica van Ee is per 8 januari 2015 de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV). De NCV-leden hebben ingestemd met haar voordracht door het NCV-bestuur. Mevrouw van Ee volgt de heer Frank Pierik op, die zijn functie neerlegt na van 2011 – 2014 voorzitter te zijn geweest.

NCV voorz Monica van Ee jan 2015Monica van Ee is directeur van hannah Skin Improvement Research Company in Voorthuizen. Zij is al jaren actief betrokken bij de NCV, onder andere door haar voorzitterschap van de Groep Distributie Schoonheidsspecialisten (GDS) en het lidmaatschap van de Commissie Beleid & Strategie. Sinds mei 2011 is zij bestuurslid van de NCV. De NCV is verheugd dat zij bereid is de voorzitterstaak op zich te nemen.

De NCV is Frank Pierik zeer erkentelijk voor zijn actieve en betrokken inzet voor de vereniging. Hij was sinds 2011 bestuurslid van de NCV. Daarvoor is hij jarenlang actief lid geweest van de distributiegroep GID (Groep Intensieve Distributie). Ook vervulde hij, namens de NCV, een bestuursfunctie in de stichting Look Good.. Feel Better, de stichting die zich richt op de uiterlijke verzorging van mensen met kanker.

Lid van het NCV-bestuur zijn verder: de heren J.C. Bondy (L’Oréal Nederland), P. van Dansik (Delarange Cosmetics), L. Hertz (Elha Cosmetics), B. van Iterson (KAO Benelux), R.J.W. Manhoudt (Procter & Gamble Nederland), R. Pannevis (Beiersdorf) en mevrouw J. Lijbers (Unilever Benelux).

(Foto: Bergh Fotografie – Hilversum)


Deel dit bericht:


Careality