Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 januari 2015

Biohorma winnaar van Linnaeusonderscheiding

Walborgh Kieskamp, algemeen directeur van Biohorma Elburg, heeft de jaarlijkse Linnaeusonderscheiding van De Maatschappij in ontvangst mogen nemen. Biohorma viel in de prijzen als gezonde en maatschappelijk betrokken onderneming die de vitaliteit van de regio hoog in het vaandel heeft. 

Biohorma Walborgh Kieskamp Linnaeus onderscheiding 2015Volgens het juryrapport is Biohorma een bedrijf waar ‘leven in harmonie’ de basis vormt. Biohorma onderscheidt zich positief op het gebied van bedrijfscultuur en personeelsbeleid. Walborgh Kieskamp: “De onmisbare basis voor ons bedrijf zijn onze betrokken en gemotiveerde mensen. Ik ben daarom bijzonder trots dat dit wordt opgemerkt.”

De Maatschappij is een landelijk netwerk dat het bedrijfsleven, de overheid en de kennisinstellingen met elkaar verbindt. Er waren meer dan 200 ondernemers aanwezig bij de uitreiking van de 17e Linnaeusprijs.

(foto: Voorzitter van De Maatschappij Henk Lambooij (l) reikt onderscheiding uitaan Walborgh Kieskamp (r)).


Deel dit bericht:


Careality