Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 januari 2015

Jamai reikt 48 cosmeticacertificaten uit

Op 12 januari 2015 zijn op feestelijke wijze certificaten (Top) Cosmetica-adviseuse uitgereikt door Jamai Loman. Deze certificaten mogen verkoopmedewerksters in ontvangst nemen omdat ze diverse merkentrainingen gevolgd hebben bij een van de lid-bedrijven van de Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV). Het totaal aantal uitgereikte certificaten komt hiermee op 298. Jamai sprak de cosmetica-adviseuses persoonlijk toe. Hij zei overeenkomsten te zien tussen zijn vak en dat van hen; ‘voor ons allemaal geldt klant is koning!’

De heer Leo Hertz (voorzitter GDED, Elha Cosmetics) opende de bijeenkomst in de Ernst Sillem Hoeve (Den Dolder) waar ongeveer 100 belangstellenden aanwezig waren. Na vandaag zijn er bijna 300 verkoopmedewerksters met een certificaat. Dit aantal is groeiend maar gezien het feit dat er ongeveer 400 winkels zijn, zijn er nog lang niet voldoende (top) cosmetica-adviseuses per winkel. Daarom spoorde hij de mensen aan om ook hun collega’s in de diverse winkels te enthousiasmeren meer merkentrainingen te volgen en wellicht volgend jaar een certificaat in ontvangst te komen nemen. Hij sloot af met de woorden: “deze cosmetica-adviseuses zijn het visitekaartje van de winkels en dat is een grote felicitatie waard.”

De heer Ronald van Welie, directeur van de NCV, benadrukte ook het belang van een goede adviseuse, want die kan én moet het verschil maken door creatief te zijn op de winkelvloer, door met enthousiasme en gedegen kennis klanten te adviseren en producten te verkopen. “De klant moet gewoon graag terug willen komen!”

De NCV/GDED gaat er vanuit volgend jaar weer een groot aantal certificaten te kunnen uitreiken. In totaal zijn er nu 268 certificaten Cosmetica-adviseuse en 30 certificaten Top cosmetica-adviseuse uitgereikt. Het volledige overzicht van alle (Top) Cosmetica-adviseurs/ses is te vinden op de NCV-website.

Wegens de nauwe samenwerking met de NCV werd de Prix de l’essence ook uitgereikt tijdens deze bijeenkomst. Kevin van Attikum is de gelukkige die de titel ‘Cosmetica Adviseur van het jaar 2014’ mag voeren.

De verkoopmedewerksters die sinds 12 januari 2015 in het bezit zijn van het certificaat Cosmetica-adviseuse zijn:
Merel van Oorschot Parfumerie La Bourse, Maltie Bhagirathi Kedar Parfumerie La Bourse, Lizzy Verbunt ICI Paris XL, Brenda van Ommen ICI Paris XL, Anita Schouteren Parfumerie Gerro & Esther, Lilo Eghiazaryan ICI Paris XL, Satenik Keworkova ICI Paris XL, Linda Klip Parfumerie Délice, Zane Buka ICI Paris XL, Esther Scholsberg Parfumerie Verweij, Beatrice Baumgard ICI Paris XL, Mascha Veerman ICI Paris XL, Bahar Javid ICI Paris XL, Natasja Schoonerbeek Douglas, Elvira Niericker DA Mooi Vermeulen, Liza Plooij Douglas, Bianca Kremer ICI Paris XL, Agnieszka Adriaans ICI Paris XL, Andrea Corbeau De Bijenkorf, Wil van de Meij Douglas, Esther Broeseliske ICI Paris XL, Monique de Boer ICI Paris XL, Myrthe Voesten ICI Paris XL, Wendy Veldhoen ICI Paris XL, Sandra Zaiscek – de Haan ICI Paris XL, Rosa Hendriks ICI Paris XL, Mariska van der Kroon Parfumerie Vive, Martine Grinwis Parfumerie Vive, Tanja Neves ICI Paris XL, Tarita van de Kamp ICI Paris XL, Misty Smit ICI Paris XL, Mariska Visser Mooi Blaricum, Camelia Boutia ICI Paris XL, Lucienne Kiffen Mooi van Remmen, Andrea Zondervan ICI Paris XL, Peggy Vlijm DA Dijkstra, Priscilla Stronkhorst Parfumerie La Bourse, Daniella Beerman ICI Paris XL en Amanda van Zon ICI Paris XL.

De verkoopmedewerksters die sinds 12 januari 2015 in het bezit zijn van het certificaat Top cosmetica-adviseuse zijn:
Pauline Goubet-Pieters ICI Paris XL, Maria Alejandra Beade ICI Paris XL, Laura Freitas Parfumerie La Bourse, Kevin van Attikum ICI Paris XL, Sanne Oud De Bijenkorf, Kelly Mertens ICI Paris XL, Astrid de Veen ICI Paris XL, Natascha Patijn ICI Paris XL en Kim den Holder ICI Paris XL.

Foto’s: Bergh-fotografie Hilversum


Deel dit bericht:


Careality