Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 januari 2015

Biohorma Fitste Organisatie van Gelderland

Biohorma is gisteren in het Gelredome Arnhem uitgeroepen tot de Fitste Organisatie van Gelderland. Het Elburgse bedrijf deed met twee teams mee aan de gezondheidscompetitie van de Gelderse Sport Federatie (GSF) en veroverde de eerste én derde plaats. In totaal streden 21 teams van 13 verschillende Gelderse bedrijven om de felbegeerde titel.

Biohorma Fitste Organisatie van Gelderland 2015Voorafgaand aan de bekendmaking gingen vier maanden van keihard werken. Het startpunt van de strijd om de titel was een fittest in september vorig jaar. Daarna werkten de teams zich 10 weken in het zweet: veel sporten, gezond eten, afvallen en conditie opbouwen. Uit de eindtest bleek dat het team ‘De Afvallers’ van Biohorma de beste vooruitgang had geboekt. Hiermee lieten ze de winnaar van vorig jaar, Koninklijke Gazelle, achter zich.

De kracht van Biohorma
Onder luid gejuich nam Biohorma de beker in ontvangst. Het winnende team nam ook nog eens mooie prijzen mee naar huis: een cheque voor een rondleiding op Sportcentrum Papendal, een proeverij van topsportkok Erik te Velthuis en een clinic schermen voor twintig personen. Op de vraag wat het geheim van Biohorma is, antwoordde Jorina Weenink, manager P&O: “Het samen ervoor gaan; elkaar motiveren en steunen. Dat is onze kracht. Een kracht die je in ons hele bedrijf terugziet.”


Deel dit bericht:


Careality