Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 januari 2015

Greenland Bodycare overgenomen door Holland Beauty Concepts B.V.

LThe Berkeley Square cosmetics Company Ltd en Holland Beauty Concepts B.V. hebben overeenstemming bereikt omtrent de overname van het merk Greenland Bodycare brand door Holland Beauty Concepts B.V.

M.i.v. 25 januari 2015 zijn alle Greenland activiteiten overgegaan naar Holland Beauty Concepts B.V.

Holland Beauty Concepts B.V. is een onderneming met de focus op het ontwikkelen en bouwen van merken op het gebied van beauty en cosmetica. Met de overname van Greenland Bodycare wordt het merkenportfolio uitgebreid met kwalitatief hoogwaardige natuurlijke bodycare producten.


Greenland: terug in Nederland
greenland logo
Greenland Bodycare is in 1990 opgericht in Nederland en is inmiddels actief in meer dan 35 landen wereldwijd. De Greenland producten staan bekend om de onderscheidende aluminium verpakking, de geuren op basis van fruit en de natuurlijke ingrediënten. In 2011 werd Greenland een onderdeel van het Engelse bedrijf ‘The Berkeley Square cosmetics Company Ltd’ en werd verdere internationale uitbreiding gerealiseerd.  Als onderdeel van Holland Beauty Concepts B.V. wordt Greenland weer een 100% Nederlands merk.

Greenland Fruit Emotions Shower MousseEen woordvoerder van Holland Beauty Concepts B.V:  “Deze overname versterkt de portfolio van Holland Beauty Concepts. We kunnen onze klanten reeds zonbescherming, huidverzorging, voetverzorging etc. bieden en vanaf heden ook bodycare. De overname van Greenland is onderdeel van onze strategie met betrekking tot het ontwikkelen van merken in diverse uiteenlopende landen. Holland Beauty Concepts B.V. beschikt over kwalitatief hoogwaardige R&D afdelingen en een uitgebreide klantenkring.”

Ameen Kalla, Managing Director of The Berkeley Square cosmetics Company Ltd: “Greenland Bodycare heeft internationaal een goede marktpositie bereikt, met name bij parfumerieën, drogisterijen en warenhuizen in vele landen. Als onderdeel van Holland Beauty Concepts B.V. kan deze marktpositie verder worden uitgebouwd.”

Holland Beauty Concepts B.V.Greenland Ilonka Rietveld BB17 lipbalm strawberryHolland Beauty Concepts B.V. speelt een leidende rol op het gebied van beauty- en cosmeticamerken. Het verkoopkantoor is gevestigd in Almere en andere merken van Holland Beauty Concepts B.V. zijn onder andere Huntington Beach, PediFresh, Viyella en Easy2desinfect.

Adres: Wisselweg 33 – 1314 CB Almere, KvK nr.: 62247417, BTW nr.: NL8547.26.603.B01,
Contact verkoop/orders: sales@greenlandbodycare.com, Website: www.greenlandbodycare.com

Meer weten?
Voor meer info omtrent deze overname en de producten van Greenland kunt u contact opnemen met: Ilonka Rietveld, Marketing Manager bij Greenland, ilonka.rietveld@greenlandbodycare.com, Tel. +31 (0)6 22925662


Deel dit bericht:


Careality