Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
30 januari 2015

Niets ongewoon aan het vrouwencondoom

Het is precies 10 jaar geleden dat het FC2 vrouwencondoom van de Female Health Company, Femidom genaamd, in Nederland gelanceerd werd. Hoewel algemeen bekend in de ontwikkelingswereld en bij internationale donoren, is de Westerse consument vaak nog onbekend met dit product. Dat is zonde want er zitten juist vele voordelen aan.

Trophax Denise van Dijk2 comm man Femidom vrouwencondoomNieuwe Koers
Denise van Dijk (foto), senior commercial manager bij Female Health Company, wil hier samen met distributeur Hans Troost van Trophax OTC B.V. in Zwijndrecht verandering in brengen. Juist voor de moderne ambitieuze vrouw, die zelf de controle wil behouden over haar seksuele en reproductieve leven, biedt het vrouwencondoom een uitkomst. Het is het enige duale beschermingsproduct dat beschermt tegen ongewenste zwangerschappen, AIDS en SOA’s en in gebruik wordt gecontroleerd door de vrouw.

Genieten
De FC2 is gemaakt van nitriel, dit in tegenstelling tot het van latex gemaakte mannencondoom. Nitriel is drie keer sterker dan latex, warmt op aan de lichaamswarmte en kan zowel de op water als op olie gebaseerde glijmiddelen aan. Dit is allemaal niet het geval met latexcondooms. Daarnaast kunnen mensen met een latexallergie ook gebruik maken van het FC2 vrouwencomdoon. Niet geheel onbelangrijk: De binnenste ring brengt veel plezier aan de man, terwijl de buitenste ring de clitoris van de vrouw stimuleert.

Trophax packshot Femidom vrouwencondoomPubliciteit
Een geheel nieuwe commerciele campagne wordt dit jaar in Nederland geïmplementeerd om de voordelen van het vrouwencondoom bij de consument duidelijk te maken. Want zoals het recente artikel in LINDA magazine al liet blijken, is er niets ongewoon aan het vrouwencondoom:

http://www.lindanieuws.nl/lifestyle/allemaal-zonder-schroom-aan-het-vrouwencondoom/

Instructie video:
http://www.intoconnection.com/2014/12/female-condom-woman-take/

Voor directe verkoop van Femidom: 
Trophax OTC B.V.-Zwijndrecht, www.direct-help.nl
Telefoon: 078-6105727
www.trophax-otc.nl

Voor meer informatie over de FC2 en Female Health Company:
www.femalecondom.org

Voor contact met de marketing afd. van de Female Health Company:
denisevand@thefemalehealth.co.uk


Deel dit bericht:


Careality