Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 februari 2015

Nieuwe NCV uitgave: ‘Nederlandse Cosmetica Vereniging en Look Good…Feel Better’

De Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV) en stichting Look Good…Feel Better werken al ruim 10 jaar intensief samen. De bijna honderd cosmeticabedrijven aangesloten bij de NCV, steunen de Stichting financieel, met producten en logistiek. Look Good…Feel Better is hét goede doel van de NCV. Om dat kenbaar te maken, heeft de NCV hierover een uitgave uitgebracht.

Petra Odenthal, directeur Look Good…Feel Better: ‘’De deelnemers, hun familie en wij, zijn de leden van de NCV zeer erkentelijk. Samen maken zij het werk van de Stichting mogelijk.’’

De ingrijpende ziekte kanker veroorzaakt vaak uiterlijke veranderingen. Het haar valt uit, en de huid wordt door behandelingen extra gevoelig. Soms zijn de veranderingen zo sterk, dat iemand zichzelf niet meer in de spiegel herkent. Vaak leeft de wens om er weer zo uit te zien als vóór de ziekte. Hiervoor spant Look Good…Feel Better zich in. Zij organiseert workshops uiterlijke verzorging voor kankerpatiënten in ziekenhuizen door heel Nederland. Huidverzorging en make-up staan hierbij centraal.

Monica van Ee, voorzitter NCV: ‘’Een betere bestemming voor onze producten bestaat niet.’’

Wilt u ook een bijdrage leveren aan het werk van Look Good…Feel Better, of meer informatie: lees het in deze speciale uitgave van de Nederlandse Cosmetica Vereniging.


Deel dit bericht:


Careality