Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 februari 2015

Novum Pharma en Kuypers Cosmetics tekenen distributieovereenkomst

Op dinsdag 3 februari heeft Rob van der Leegte (links op foto) namens Kuypers Cosmetics een distributieovereenkomst ondertekent met Novum Pharma. Deze samenwerking houdt in dat Kuypers Cosmetics voortaan de Marketing en Sales voor de merken STARBALM en SUNBADA op zich neemt voor de Benelux markt.

“Omdat wij de afgelopen jaren internationaal enorm zijn gegroeid hebben wij ervoor gekozen om de Marketing en Sales binnen Nederland over te dragen aan Kuypers Cosmetics. Dit geeft ons meer ruimte om te focussen op onze merken in het buitenland. Wij verkopen STARBALM tegenwoordig in meer dan 40 landen wereldwijd en deze lijst groeit explosief. Naast STARBALM verkopen wij wereldwijd inmiddels ook SUNBADA, BIOGAZE en GASTROLYTE. ”  Aldus Dick van Tintelen (rechts op foto), eigenaar van Novum Pharma.

Rob van der Leegte van Kuypers Cosmetics is blij met deze twee nieuwe merken in zijn merkenportfolio. “Middels deze samenwerking met Novum Pharma versterken wij onze positie op de Nederlandse markt, we verwachten dat deze nieuwe merken de komende jaren een sterke groei zullen gaan doormaken vanwege de kwaliteit, innovatie en positionering van de merken, samen met onze handelspartners zullen we hier hard aan gaan werken”


Deel dit bericht:


Careality