Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 februari 2015

Challenge Awards 2015: deadline inzenden Best Practise 5 maart a.s.

Caracter Company CA 2014De Challenge Awards is uitgegroeid tot dé awarduitreiking waar scoren op de winkelvloer centraal staat. 2015 wordt een roerig jaar en daarom is het goed de samenwerking tegen het licht te houden. Retail slaat handen ineen met Caracter Company en realiseert verdieping van de samenwerking middels de Challenge Awards en het kennisevent 2-Knowhow, met daarbij trade marketing & category management als verbindende factor. Hopelijk doen leveranciers hier hun voordeel mee. Wie weet sleep jij dit jaar de award binnen het drugkanaal in de wacht.

De uitreiking van de Challenge Awards is op 12 mei 2015 in het Feyenoord stadion te Rotterdam.

Caracter Company CA 2014 winnaars

Deelnemen?
Klik hier voor meer informatie:

Link: www.challengeawards.nl

Eerste publicatie van dit bericht: 1 december 2014, update: 5 februari 2015.


Deel dit bericht:


Careality