Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 februari 2015

PREP Crème, de onmisbare EHBO-huidcrème voor het hele gezin

Trophax PREP Skin Protective Crème TubeIn 1936 werd het van oorsprong Amerikaanse product PREP® in Nederland geïntroduceerd. Deze multifunctioneel inzetbare crème was in de huisapotheek van vrijwel ieder gezin aanwezig. Elk opper-
vlakkig huidprobleem kan ermee worden opgelost, van brandwonden, schaafplekjes, als hulp bij nat scheren, tot aan insectenbeten. Na lange tijd weg te zijn geweest in Nederland, is deze succesformule weer verkrijgbaar in ons land!

PREP Crème komt van oorsprong uit de Verenigde Staten en werd daar door een productie-chemicus, genaamd Mark W. Allen, bedacht. Hij startte met de ontwikkeling van het merk in 1860. Tussen de Eerste en Tweede Wereldoorlog, vond PREP zijn weg naar Italië, Zuid-Afrika en ook Nederland, waar het merk in elk land uitgegroeide tot een begrip gedurende meer dan 80 jaar.

PREP, terug bij de Nederlandse drogisten en apotheken
De succesformule van PREP is in alle jaren grotendeels onveranderd gebleven. PREP verdween echter een tijd lang van de Nederlandse markt, door wisselingen qua distributeur. Sinds 1 september 2012 is Trophax OTC  B.V. uit Zwijndrecht de officiële en enige distributeur van de PREP-producten in de Benelux. De PREP-producten zijn weer verkrijgbaar bij Nederlandse drogisterijen en apotheken.

De multifunctioneel inzetbare crème voor het hele gezin
PREP Crème is multifunctioneel inzetbaar bij tal van huidproblemen. De formule verlicht op een effectieve wijze diverse vormen van huidirritaties en maakt de huid zacht, gekalmeerd en fris. De unieke samen-
stelling bevat etherische oliën en plantenextracten zoals kamfer, menthol, pepermunt, klaver en tijm. Thymol, een werkstof die van nature voorkomt in tijm-extract en de toegevoegde werkstof triclosan hebben beide krachtige antiseptische eigenschappen. PREP Crème heeft tevens direct verkoelende, kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid.

Prepshop.nl
Prep is dit jaar een samenwerking gestart met de PrepShop. Dit is geen webshop die alleen maar Prep verkoopt, maar hier komt de naam voort uit de moderne man of vrouw die het hedendaagse begrip ‘Prepper’ invulling geeft en zich ‘prep’areert voor de toekomst. Op de webshop www.prepshop.nl kan men kiezen uit ongeveer 350 survival producten, waarvan men er vervolgens één kan kopen met 10 euro korting! En dat allemaal dankzij de Prep display.

Trophax PREP Skin Protective Crème PotVerkrijgbaar als royale pot voor de huisapotheek en in handige tas-of reistube
PREP Crème is verkrijgbaar in twee verpakkingen. De tube met een inhoud van 125 ml is ideaal om mee te nemen in de tas of op reis.  De royale pot met een inhoud van 250 ml is een ideaal product voor de huisapotheek van ieder gezin.

Distributie, adviesverkoopprijzen & meer informatie:
De producten van PREP  worden exclusief in de Benelux op de markt gebracht door Trophax OTC B.V. uit Zwijndrecht.
Advies verkoopprijzen: PREP Crème € 14,50/pot 250 ml en € 8,50/tube 125 ml.

Eerste publicatie van dit bericht op 12 december 2014, eerste update: 13 februari 2015.

Lees meer informatie over Prep in de printversie Careality febr.nr. 2015, pagina 27.

Prep is o.a. verkrijgbaar bij:


Deel dit bericht:


Careality