Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 februari 2015

Odorex vijf jaar nieuwe sterhoofdsponsor van Drunense Duinenloop

Al sinds 1934 brengt Koninklijke Sanders met het merk Odorex een compleet assortiment effectieve deo’s op de markt. Sport en deodorants zijn een onmisbare combinatie. Koninklijke Sanders heeft mede daarom besloten om met Odorex gedurende vijf jaar de nieuwe sterhoofdsponsor van de Drunense Duinenloop te worden voor de periode 2015 tot en met 2019. Met deze nieuwe sponsor gaat dit sportieve evenement dit jaar letterlijk én figuurlijk fris van start! Zo meldt leverancier Koninklijke Sanders uit Vlijmen in een persbericht aan Careality.
Kon Sanders Odorex Extra Dry Collectie 2015
Koninklijke Sanders is een wereldwijde organisatie met productielocaties in Vlijmen (Nederland) en in Preston (Engeland). De kernactivi-
teiten richten zich op drie bedrijfstakken: het ontwikkelen van producten voor persoonlijke verzorging en het produceren en vermarkten van deze producten voor de eigen merken van retailers en de eigen merken van Koninklijke Sanders: Van Gils, Odorex, ProSet, Sanicur, Melkmeisje en Fresh Up.

Odorex deo’s, betrouwbare frisheid voor iedere persoonlijke deo-wens of leefwijze
Al sinds 1934 brengt Odorex deo’s op de markt. Behalve dagelijks frisheid, bieden de Regular deo’s extra mogelijkheden zoals bescherming tegen vlekken op zwarte kleding, extra huidverzorging of ze hebben een haargroeiremmende werking. Naast het Regular-assortiment biedt Odorex ook  de lijn ‘Extra Dry’. Deze producten bieden een prima oplossing voor gebruikers tijdens (in)spannende situaties, zoals een sollicitatiegesprek, examen, trouwen of afrijden, maar ook tijdens sportieve activiteiten zoals de Drunense Duinenloop! Het team van Odorex is bovendien voortdurend bezig om nieuwe deo’s te ontwikkelen die nog beter beantwoorden aan de specifieke wensen van consumenten.

Kon Sanders Odorex Deo Spray en Roller Collectie 2015Odorex en de Drunense Duinenloop, een logische en verfrissende combinatie!
De inmiddels 34ste editie van de Drunense Duinenloop vindt dit jaar plaats op zondag 15 maart en is een initiatief van de Commissie Drunense Duinenloop van Atletiek- en Wandelvereniging DAK. Koninklijke Sanders ziet dit sportieve evenement als een professionele organisatie, die met 260 vrijwilligers tot stand is gekomen. Daar is inzet, doorzettingsvermogen, creativiteit en innovatie voor nodig. Dit zijn stuk voor stuk kernwaarden die passen bij Koninklijke Sanders en haar merk Odorex. Naast wederzijds respect voor het ondernemen, is de link tussen Koninklijke Sanders B.V. en DAK de lichamelijke verzorging na ieder sportavontuur. Koninklijke Sanders zal daarom met Odorex de Drunense Duinenloop promoten door middel van een vijfjarig sponsorschap. Dit betekent onder andere dat Odorex vermeld wordt op de verschillende reclame-uitingen en op het startnummer van de deelnemers van de Drunense Duinenloop. Waar verder mogelijk zal duidelijk worden gemaakt dat Odorex een merk is van Koninklijke Sanders.


Deel dit bericht:


Careality