Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 februari 2015

De Tuinen opent 150ste winkel in Rotterdam Hesseplaats

De Tuinen Rotterdam Hesseplaats  pui-entree - kopieHet is dubbel feest bij De Tuinen. Kondigde het retail concern afgelopen maand nog groots aan op zoek te zijn naar 100 nieuwe locaties, voegt zij deze week alweer daad bij het woord met de opening van twee nieuwe winkels in Zuid-Holland in één week tijd. Woensdag 18 februari opende Barendrecht haar deuren en vandaag 19 februari is de 150ste vestiging in Rotterdam Hesseplaats geopend.

“Onlangs hebben we onze nieuwe ambities kenbaar gemaakt, namelijk binnen drie jaar groeien naar 250 winkels. Vandaag staan we stil bij de fantastische mijlpaal van 150 winkels! Enorm blij zijn we met onze nieuwe filialen in Barendrecht en Rotterdam Hesseplaats. Deze stonden al een tijd op ons verlanglijstje en worden zeker een groot succes! Uiteraard blijft het hier niet bij, juist nu zet De Tuinen een forse groei door. Onze missie is om zoveel mogelijk aan de wellness-behoefte van de Nederlandse consument tegemoet te komen”, aldus Algemeen Directeur Colinda Hoegee.

Het succes van De Tuinen
De laatste jaren zijn steeds meer mensen bezig met gezondheid. Wat eet ik eigenlijk? Wat smeer ik op mijn huid? Bij De Tuinen beschikken de medewerkers over gespecialiseerde vakkennis om in de winkel iedere bezoeker persoonlijk advies te kunnen bieden. Het is de missie van De Tuinen om de wellness van onze klanten te verhogen. Dit doet men door de hoogst mogelijke kwaliteit authentieke producten aan te bieden, gericht op de innerlijke en uiterlijke verzorging, maar ook advies door goed opgeleide medewerkers staat hierbij centraal.


Deel dit bericht:


Careality