Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 februari 2015

Guhl introduceert Zijdeglans, glanzend haar is gezond haar

Als je haar glanst, straal je zelf ook. De nieuwe productlijn van GUHL Zijdeglans, die in februari 2015 wordt geïntroduceerd, maakt dof, droog en kwetsbaar haar weer glanzend en zacht als zijde zonder het te verzwaren. Rijke ingrediënten zoals royal orchidee-olie hydrateren het haar, geven het een intense glans en zorgen voor hernieuwde krachtige veerkracht. GUHL Zijdeglans geeft je prachtig haar met extra lichtreflectie waar je bijna niet van af kunt blijven. De nieuwe lijn bevat een shampoo, verzorgende conditioner en een direct herstellend masker. 

Veerkracht en glans
Uit onderzoek van GUHL is gebleken dat glanzende haren, zonder pluis maar mét volume, erg belangrijk zijn voor vrouwen. Glanzend haar staat voor aantrekkelijkheid en vrouwelijkheid. Het geeft een gevoel van sensualiteit en zelfverzekerdheid. Haar dat droog en beschadigd is, glanst niet omdat het oppervlak van de haren ruw en ongelijkmatig is. De haarschubben steken onregelmatig uit en de kern is poreus en kwetsbaar. Als haarschubben mooi glad over elkaar vallen, dan reflecteren ze meer licht en geven ze meer glans. Dankzij de gloss infusion technologie van GUHL Zijdeglans dringen voedende ingrediënten dieper in het haar door dan ooit tevoren. Bovendien herstellen ze ruwe beschadigingen aan de haarschacht. Zijdeglans van GUHL brengt de glans weer terug, zonder daarbij veerkracht te verliezen. Het haar voelt niet alleen krachtig en zacht, maar geurt ook heerlijk naar citrus gecombineerd met witte bloemen als lelietjes, jasmijn en rozen met een warme ondertoon van hout en musk.

GUHL Zijdeglans shampoo
GUHL Zijdeglans shampoo is bijzonder geschikt voor beschadigd, poreus haar en geeft het haar een gezonde glans vol luchtige veerkracht. Het haar is glad en voelt zacht aan. GUHL shampoos zijn geconcentreerd, dus een kleine hoeveelheid is voldoende. In de hand opschuimen, licht in masseren en goed uitspoelen. 200 ml/€  6,40*

GUHL Zijdeglans verzorgende conditioner
De nieuwe Zijdeglans verzorgende conditioner verzorgt zonder te verzwaren en maakt de haren glad en glanzend. Maakt het haar direct makkelijk doorkambaar en voedt het haar gericht tot in de punten en geeft hernieuwde veerkracht. Voor dagelijks gebruik200 ml/€  6,40*

GUHL Zijdeglans masker
De gloss infusion technologie zorgt ervoor dat de voedende ingrediënten diep in het haar gebracht worden, zodat ze daar hun herstellende werk kunnen doen. Aan de oppervlakte van het haar zorgt het zijdezachte masker voor extra lichtreflectie, zodat het haar straalt als er licht op valt. Het masker heeft een lage pH-waarde en is daarmee extra zacht voor het haar. Aanbrengen op handdoekdroog haar, kort laten inwerken en goed uitspoelen. Hoe vaker het masker wordt gebruikt, hoe groter het glans effect wordt. 180 ml/€  7,99*

Het beste resultaat wordt bereikt door het gebruik van de gehele lijn.

* consumentenadviesprijs

Guhl Zijdeglans is o.a. verkrijgbaar bij:


Deel dit bericht:


Careality