Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 februari 2015

Vitaminstore opent 28ste filiaal in Eindhoven

Op 20, 21 en 22 februari is de feestelijke opening van alweer het 28ste Vitaminstore filiaal (met juicebar Vitaminboost) aan de Nieuwe Emmasingel 115 in Eindhoven. Dus behalve 100% gezonde voedingssupplementen, de beste merken sportvoeding en de zuiverste natuurcosmetica, kun je er ook terecht voor heerlijke healthy juices met een extra boost van bijvoorbeeld tarwegras, chiazaad of eiwitten. Dit meldt Vitaminstore in een persbericht aan Careality.

Vitaminstore visual-overzicht elementen streamerKwaliteitsproducten
Vitaminstore is onderverdeeld in Health, Sports, Beauty en Food en omvat hoogwaardige voedingssupplementen, goede sportvoeding, natuurlijke cosmetica en ‘superfoods’, geleverd door gewaardeerde A-merken en het sterke, uitgebreide eigen merk. Daarnaast worden er ook slowjuicers, blenders en andere hardware aangeboden.

Persoonlijk advies
Vitaminstore gaat ervan uit dat een gezond lichaam de basis is voor een leuk en gelukkig leven. Het personeel is deskundig en iedereen is altijd welkom voor een uitgebreid persoonlijk advies.

Juices & smoothies met iets extra’s
In de ruime, fleurige winkel is tevens plaatsgemaakt voor juicebar Vitaminboost. De juicebar is inmiddels niet meer weg te denken uit het Vitaminstore concept. Het speciale van deze juicebar zijn de supplementen en superfoods die toegevoegd worden aan de verse juices en smoothies op basis van verschillende soorten groente en fruit. O.a. chiazaad, guarana, bijenpollen en spirulina maken de drankjes nóg rijker en lekkerder en geven je lijf een verantwoorde ‘boost’. Al het goede uit de natuur. Vitaminstore: “every body happy”.


Deel dit bericht:


Careality