Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
24 februari 2015

Cell-Active®, huidcelvernieuwing door oliën van chia-, hennep- en koolzaad

Emonta voegt een nieuw merk toe aan haar assortiment. Naast Wapiti, Tai-Ginseng, La Montine en Dermagiq levert Emonta vanaf maart 2015 superfood voor de huid:
                                                                                                                           Cell – Active®
                                                                                                                            Huidcelvernieuwing
                                                                                               door oliën van chiazaad, hennepzaad en koolzaad

Cell-Active is een innovatie voor de huid die, dankzij hoog geconcentreerde pure oliën van chia, hennep en koolzaad, de huid activeert naar natuurlijk herstel.

Superfood voor de huid
In lijn van de andere merken van Emonta, zijnde Wapiti, Tai-Ginseng, La Montine en Dermagiq, bestaat Cell-Active uit natuurlijke, werkzame stoffen. Zoals de naam al doet vermoeden activeert Cell-Active de huidcellen. Deze innovatieve lijn huidverzorging bevat 3 soepel smerende bodylotions, die getest zijn door Nederlandse consumenten en drogisterij-teams.
Het is Emonta gelukt om drie 100% natuurlijke oliën te ontwikkelen naar formuleringen die uitstekend toepasbaar zijn voor meerdere wensen voor huidverbetering. Emonta zet voor Cell-Active olie in van chiazaad, hennepzaad en koolzaad. Deze superfoods vormen de basis bestanddelen voor 3 mooie huidoliën die de celvernieuwing van de huid ondersteunen.

Emonta Cell-Active huidverzCell-Active Chiaolie
Superfood in huidverzorging? Why not! De kwaliteiten van deze uit Midden & Zuid-Amerika afkomstige zaden zijn bij velen bekend. Ook voor de huid bewijst chia haar functies. Cell-Active Chiaolie helpt de huidcellen naar een betere bescherming van de huid. De hoge concentratie van natuurlijke, vegetatieve omega 3 & 6 nutriënten helpen de huidcellen zich te weren tegen agressieve invloeden van buitenaf. De bijzondere extracten van chiaolie transformeren doffe, droge huid in een gezonde stralende huid. Het is een lichtgewicht olie dat snel wordt opgenomen en een warme glans op de huid achterlaat. Chia zaden zijn een van de rijkste plantaardige bronnen van omega 3 vetzuren. Dit werkt mee aan vermindering van de roodheid van de huid, herstel van de natuurlijke hydratatie en remming van rimpelvorming.

Cell-Active Hennepolie
Hennep staat sedert eeuwen bekend om haar rustgevende kwaliteiten. Het is minder bekend dat hennep eveneens tot de superfoods wordt gerekend. In Cell-Active Hennepolie is pure hennepolie verwerkt die de huid ondersteunt om te kalmeren. Geen heftige reacties op weeromslag, grote verschillen in omgeving of licht en wisselende luchtvochtigheid zoals bij airconditioning. De hennepolie bevat een aantal vetzuren die erg gezond zijn voor de huid. Deze vetzuren voeden en hydrateren onze huid op de juiste manier en in een voldoende hoeveelheid zonder de poriën te verstoppen. Hennepolie is puur natuurlijk en heeft bijna geen bijwerkingen. Een huidmassage van slechts enkel hennepolie zorgt voor een gezonde en rijke huid die er erg jong en strak uitziet. Hennepolie kan ook bijdragen aan verzorging van de huid bij bepaalde aandoeningen zoals psoriasis, eczeem, acne en een droge huid.

Cell-Active Koolzaadolie
Wie koolzaad zegt, zegt zacht. Voor de huid is koolzaadolie een weldaad. Deze olie versterkt het vochtbindend vermogen van de huid. De olie werkt kalmerend en is op die manier erg geschikt voor de droge en rijpere huid. Koolzaadolie trekt niet volledig in de huid, maar vormt een dun laagje dat de huid beschermt tegen invloeden van buitenaf. De olie bevat veel natuurlijke vitamine E, vitamine C en A en caroteenzuur. Deze natuurlijke bestanddelen beschermen tegen schadelijke UV-straling en versterken de celvernieuwing en –opbouw. Na een zonnebad in de voorjaarszon of zonnebank, wordt de kans op uitslag, roodheid en gevoeligheid verminderd.

Introductie
De detailhandel zal in ruime mate worden geïnformeerd en ondersteund over Cell-Active. Landelijke bekendheid zal binnenkort worden gerealiseerd in de bekende publieksbladen en door middel van testpanels. Emonta brengt Cell-Active uit in gebruiksvriendelijke staande flacons van 200ml.


Deel dit bericht:


Careality