Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
24 februari 2015

Internationale voorjaarsbeurs IAW van 3 t/m 5 maart 2015 in Messe Köln

IAW logoDe grootste importeurs, groothandelaren en fabrikanten presenteren op de 21ste internationale trend- en bestelbeurs IAW van 3 t/m 5 maart 2015 in hal 6 en 9 van Messe Köln weer goed verkopende actieassortimenten. Constante groei van de IAW getuigt van aanhoudend succes: In de afgelopen vijf jaar is het aantal standhouders met 37% gestegen tot 315 bedrijven uit meer dan 20 landen. De najaarsbeurs in september 2014 werd door 8.900 personen uit 62 landen bezocht, een stijging van 50% sinds 2010.

De IAW-beurs in Messe Köln richtNW Deutsche Messegesell IAW 3-2014 bezoekers ingang zich zowel op fabrikanten en importeurs als op de groothandel. Wat de bezoekers mogen verwachten: scherp geprijsde snellopers die heel wat extra klandizie genereren.

De importeurs op de IAW hebben vele jaren ervaring, zij bieden kwalitatief hoogwaardige producten die snel beschikbaar zijn in de categorieën: levensmiddelen & dranken, drogisterij & cosmetica, textiel & kleding, sport & vrije tijd, speelgoed, electronische artikelen, huishoudelijke & kantoorartikelen, bloemen & planten / tuinproducten, seizoens- & trendproducten, doe-het-zelf & ijzerwaren, cadeau-artikelen / sieraden en horloges,  klein meubilair & accessoires, huisdieren-artikelen.

Gratis dagkaarten voor vakbezoekers
Op de IAW-website www.iaw-messe.de kunt u maximaal twee gratis toegangskaarten voor uw beursbezoek bestellen. U meldt zich gewoon aan en wij sturen uw gratis toegangskaarten voor de IAW met de email toe.

www.iaw-messe.de

Eerste publicatie van dit bericht op 8 december 2014, update op 24 februari 2015


Deel dit bericht:


Careality