Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 februari 2015

Rimmel introduceert diverse nieuwe producten

Rimmel Scandaleyes XX-treme Volume  Lenght MascaraScandaleyes XX-Treme Volume & Length Mascara

De Scandaleyes mascara´s zijn een begrip in make-upland. Met de nieuwste en al weer 11de versie van deze succesvolle mascaralijn trek je XX-tra aandacht want de Scandaleyes XX-Treme Volume & Length Mascara is een echte eyeopener.

In een oogwenk creëer je de meest dramatische wimpers met XX-treem volume en maXXimale lengte. Met de unieke tweezijdige dual action-applicator van de Scandaleyes XX-Treme Volume & Length Mascara scheidt je eenvoudig je wimpers en maak je ze voller én langer.

De dubbele borstelhaartjes aan de gebogen zijde van de applicator nemen meer mascara op voor maximaal XX-volume. De platte zijde heeft langere haartjes die je wimpers zichtbaar verlengen en scheiden. Met de innovatieve applicator pak je ieder wimperhaartje mee en breng je ze simpel en snel van aanzet tot punt perfect in model. In één enkele beweging maximaal volume, verleidelijke lengte en perfect gescheiden wimpers.

De mascara heeft een roze fluorescerende verpakking met daarop het opvallende, zwarte Scandaleyes-logo. De dubbele X in de productnaam wordt gevormd door vloeiende mascarastreken, die het dubbele effect onderstrepen.

———————————————————————————————————–

Scandaleyes Jumbo Liquid Eye Liner

Ga dit seizoen voor een grootse, extreme eyeliner look want Rimmel introduceert de dikste eyeliner ooit Scandaleyes Jumbo Liquid Eye Liner.

Scandaleyes Jumbo Liquid Eye LinerMet de extra grote vilt-tip teken je in één beweging heel nauwkeurig en met het grootste gemak elk gewenst lijntje: van flinterdun tot schandalig dik. Moeiteloos maak je de mooiste ‘wings’ en zwoele kattenogen. De intens zwarte kleur geeft je ogen direct een opvallende look die waanzinnig veel impact maakt. Het intense kleureffect blijft de hele dag perfect zitten; bijwerken is niet nodig. De formule is waterproof en vlekt niet. De Dikke Eye Liner pen is uitgevoerd in dramatisch zwart met het witte, breed uitlopende Scandaleyes-logo. Het witte, zwierige patroonom bij het logo verwijst naar de spectaculaire lijnen die je met de Scandaleyes Jumbo Liquid Eye Liner vanaf nu binnen handbereik hebt.

—————————————————————————————————————-

Brow This Way Sculpting KitRimmel Brow This Way Sculpting Kit

Deze lente en zomer spelen verzorgde wenkbrauwen bij iedere look de hoofdrol. Met de nieuwe Rimmel Brow This Way Sculpting Kit kun je prachtig verzorgde wenkbrauwen creëren. In de Kit zit:
–    een wax om de wenkbrauwen vorm te geven en te verstevigen én
–    een poeder om te fixeren en een natuurlijk effect te creëren.

Vanaf nu is het een ‘a piece of cake’ om je wenkbrauwen te definiëren en prachtig in model te brengen want in drie eenvoudige stappen creëer je zelf de perfecte wenkbrauwlook.

Stap 1:
Breng met de hoekige kant van het bijgeleverde borsteltje de wax met soepele bewegingen aan om de wenkbrauwen vorm te geven en te definiëren.

Stap 2:
Gebruik de andere kant van het borsteltje om met het fixerende poeder dun behaarde plekjes op te vullen. Maak je wenkbrauwen zo vol en opvallend als je durft.

Stap 3:
Gebruik het ronde borsteltje om de wenkbrauwen perfect in model te brengen vooreen extra langhoudend resultaat.

De combinatie van wax en poeder voelt comfortabel aan en je bent de hele dag verzekerd van een prachtige wenkbrauwlook. Het rechthoekige doosje van de Rimmel Brow This Way Sculpting Kit heeft een transparant dekseltje waardoor je de kleuren van de wax en het poeder heel makkelijk in één oogopslag ziet.

—————————————————————————————————————–

Rimmel diversWonder´full Mascara nieuws…

Na de lancering van de baanbrekende Rimmel Wonder’full Mascara met arganolie, lanceert Rimmel dit voorjaar een waterproof en een Extreme Black variant. Twee nieuwe, ultieme wapens voor weelderige, volle en verzorgde wimpers zonder klontjes. Met één beweging worden je wimpers gladgestreken, gedefinieerd en verzorgd.

Wonder´full Mascara Waterproof
Tranen van geluk of een regenbuitje? Zonder ‘mascarazorgen’ een verfrissende duik in het zwembad of in de zee nemen?  De Wonder’full Mascara Waterproof zorgt niet alleen voor weelderige wimpers, deze mascara is ook waterproof én toch ’s avonds gemakkelijk te verwijderen.

Wonder´full Mascara Extreme Black
Geniet je van de weelderige wimpers die de Wonder´full Mascara je geeft maar ben je op zoek naar ultiem zwarte wimpers? Dan is de Rimmel Wonder’full Mascara Extreme Black jouw mascara.  Met deze mascara krijg je én weelderige wimpers én worden ze zwarter dan zwart.

De Wake Me Up Foundation kennen we als een zachte foundation textuur die moeiteloos dekt, voor een gelijkmatige, natuurlijke finish. Schitterende pareldeeltjes belichten de huid en zorgen voor een prachtige, gezonde gloed. Peptiden in de formule versnellen het elastisch herstel van de huid en de SPF15 beschermt de huid tegen schadelijke UV-stralen. 

Rimmel introduceert dit voorjaar de vernieuwde Wake Me Up Foundation met Vitamine C. Je teint wordt nu nog stralender. Het toege-voegde krachtige vitamine C anti-oxidant versterkt de natuurlijke barrière van je huid en beschermt het zo tegen invloeden van buitenaf. Hiermee verhoog je de weerstand van je huid voor een zichtbaar verbeterde teint.

Lasting Finish Colour Rush
Met twee nieuwe, knallende kleuren zet Rimmel dit voorjaar duidelijk haar stempel op de lippen. Kies voor een passionele paarstint met de Keep Mauving #200 of ga voor een fabuleus framboosrood met Just an Illusion #700. Met de twee ‘feel good’ kleuren zie je er de hele dag fantastisch uit en dankzij de innovatieve formule houdt het hydraterende effect van de Lasting Finish Colour Rush ongekend lang aan. Trendy kleuren, die de hele dag comfortabel blijven zitten zonder plakkerig aan te voelen met een hydraterende finish.

 


Deel dit bericht:


Careality